Hopp til innhold
Kvinne på et kontor med kaffekopp

Nærkontoret fra OBOS

Vi har flyttet kontoret nærmere der du bor slik at du kan få arbeidsro, en stor skjerm og god stol uten å måtte dra til hovedkontoret. Kortreist jobbing - de dagene du trenger det.

Medlemsfordel

Som OBOS-medlem får du mulighet til å kjøpe tilgang til Nærkontoret til en fast medlemspris. Du velger om du vil ha lite eller stort abonnement, basert på din bruk. Prisene finner du på nettsiden vår.

Hva er Nærkontoret?

Hva er Nærkontoret?

Nærkontoret er ubetjente kontorplasser der du bruker du OBOS-nøkkelen for å låse deg inn. Du kommer og går som du vil, finner deg en pult, kobler deg opp på nettet og tar deg en deilig gratis kaffe fra Nord. Hos oss er det ingen velkomstkomité eller faste plasser, men selvbetjente løsninger som er enkle å bruke.

Er du ikke OBOS-medlem?

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Relaterte fordeler

Mor som holder datteren sin på en balkong

Forkjøpsrett

Du har forkjøpsrett på 90 000 nye og brukte boliger i Norge.

Visningsskilt i hånden til megler som står på terrasse med frodig plen foran

OBOS Eiendomsmeglere

Spar 5000 kroner når du skal selge boligen din.

En mann og en dame ved et spisebord

Banktjenester

Landets beste dagligbank – OBOS-banken.