Figurer i bakgrunnen og en hånd som holder opp en telefon med nabohjelp-appen

Nabohjelp

En gratis app som gjør det enklere å spørre naboen. Bli med på dugnaden du og.

Hvorfor bli en nabohjelper

Det er allerede 130.000 Nabohjelpere, og frem til februar har appen stort sett blitt brukt til å låne praktiske ting som verktøy, stoler, parkeringsplass, turutstyr og lignende. Nå har dette endret dette seg.

Nabohjelp-feeden består nå nesten utelukkende av fantastiske folk som tilbyr seg å hjelpe de som trenger det i disse spesielle tider. Over hele landet tilbyr folk å gå på butikken for naboen,  hjelpe dem i karantene med å gå tur med hunden deres og utlån av spill, bøker og andre ting som gjør hverdagen lysere.

Til forskjell fra Facebook-grupper så er Nabohjelp knyttet til adressen man bor, slik at man kan større dem som bor rundt seg om hjelp. Dette gjør det enkelt å få hjelp fra en hyggelig nabo. Bli med du og, og spre gjerne ordet. Jo flere vi er, jo bedre fungerer dugnaden.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Det koster 500 kroner å bli medlem i OBOS, hvorav 200 kroner er årskontingent. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år. De 300 kronene du betaler "ekstra" ved innmelding er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp).

Bli medlem

Hjem og interiør — Relaterte fordeler