Portrett av Hanne Sørvaag i forgrunnen og bilde av Dolly Parton i bakgrunnen

Meg og Dolly

Denne hitparaden av en forestilling tar turen rundt i landet for å gi deg en festaften du sent vil glemme.

Når:
Norgespremiere 12. februar 2020
Hvor:
Spilles over store deler av landet.
Husk:

Ta med medlemsbeviset ditt. Du finner det også i OBOS-appen.

Om Meg og Dolly

Gjør deg klar for vårens store showkonsert som hyller «the one and only» Dolly Parton. Med mer enn 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten «9 to 5» ble gitt ut er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen «Meg og Dolly».

På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med sine musikere og korister. Hanne har elsket Dolly siden hun var liten, og Dolly har dessuten vært en stor inspirasjon for hennes egen karriere. Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen «Meg og Dolly».

Dolly Parton har vært aktiv som artist i 70 år og har gitt oss en rekke store hits. Hvem husker vel ikke låtene «Jolene», «Here I come again» og «I will always love you» – som også Whitney Houston hadde stor suksess med?

Disse og mange flere vil du få oppleve våren 2020 når denne hitparaden av en forestilling tar turen rundt i landet for å gi deg en festaften du sent vil glemme.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Fra 1. september spanderer vi årskontingenten for 2019. Melder du deg inn før nyttår, sparer du dermed 200 kroner!

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemskortet på mobil

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.