Illustrasjon av en brud med teksten Mamma Mia

MAMMA MIA!

MAMMA MIA! ble tidenes publikumssuksess på Folketeateret da den ble satt opp i Oslo for over elleve år siden. Nå kommer endelig forestillingen tilbake.

Når:
Premiere 26. august 2021
Hvor:
Folketeateret i Oslo
Husk:

Ta med medlemsbeviset ditt - du finner det i OBOS-appen.

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt.
  • Inntil to billetter per medlem.
  • Rabatten gjelder kategoriene B, C og D.

Om MAMMA MIA!

Scenekvelder, i samarbeid med det svenske produksjonsselskapet Per Se, presenterer nå MAMMA MIA! på Folketeateret i Oslo etter avtale med Judy Craymer, Richard East og Björn Ulvaeus for Littlestar i samarbeid med Universal.

Sist forestillingen ble satt opp i Oslo, i 2009, slo billettsalget alle rekorder. Musikalforestillingen har blitt et globalt fenomen, og historien som tar utgangspunkt i ABBAs største hitlåter er sett av over 65 millioner mennesker verden over, i oppsetninger på 16 ulike språk. Den er også én av bare fem forestillinger som har gått i mer enn ti år på Broadway i New York og på West End i London.

Historien utspiller seg på et gresk øyparadis, hvor en ung jente på sin egen bryllupsdag forsøker å oppklare hvem som er faren hennes. Det fletter tre ulike menn fra morens fortid inn i historien, når de ankommer øya de sist besøke for 20 år siden.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler