Familie med mor, datter og far som tar selfie med mobilen.

OBOS Fornybar

Har du sjekket hvor mye penger du kan spare med avtalen vår? Med OBOS Fornybar fra LOS i stikkontakten får du dessuten 100 prosent fornybar energi-garanti.

Medlemsfordel

For kun 9 kroner i måneden får du som er OBOS-medlem strøm til innkjøpspris og 100 prosent fornybar energi. Du bidrar til økt etterspørsel etter fornybar energi og du får en rimelig strømavtale.

  • Kun 9 kroner i månedlig fastbeløp.
  • 4,79 øre påslag per kWh som inkluderer myndighetspålagt el-sertifikatordning og fornybar energi-garanti.
  • Kostnadsfri fakturering ved bruk av eFaktura eller AvtaleGiro.
  • Du kan bestille på nett eller ved å ringe 38 60 85 00.
  • LOS ordner alt det praktiske med bytte av strømleverandør for deg.

Om LOS

LOS AS er et heleid datterselskap av Agder Energi AS med hovedkontor i Kristiansand.

Selskapet er en av de større aktørene i bransjen, og leverer strøm til privatkunder over hele Norge. Hovedtyngden av kundene er lokalisert på Sørlandet. 

Deres hyggelige kunderådgivere hjelper deg gjerne. De har vunnet flere priser for sin gode kundeservice, og har i flere år figurert helt i toppen av uavhengige nasjonale målinger over kundeservice og kundetilfredshet.

LOS er Miljøfyrtårnsertifisert, medlem av Klimapartnere, og tilbyr 100% fornybar energi garanti til sine kunder.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Det koster 500 kroner å bli medlem i OBOS, hvorav 200 kroner er årskontingent. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år. De 300 kronene du betaler "ekstra" ved innmelding er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp).

Bli medlem

Bank og økonomi — Relaterte fordeler