Portrett av Halvdan Sivertsen med tekst som finnes ellers på siden.

KORK med Halvdan Sivertsen

En av landets mest kjente og avholdte visekunstnere og underholdere, Halvdan Sivertsen, fyller 70 år. Det skal behørig markeres.

Når:
Lørdag 25. januar klokken 19.30
Hvor:
Oslo Spektrum

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på billetter.
  • Inntil to billetter per medlem.

Halvdans første 70 år på denne jorden, og den mangslungne karrieren hans så langt, skalnemlig feires med en stor konsert i Oslo Spektrum lørdag 25. januar 2020.Konsertengjennomføres sammen med KORK og gjester som Morten Abel, Kari Bremnes, Jan Eggum, IdaMaria, Moddi, Odd Nordstoga, Øystein Sunde, Vinni, Eva Weel Skram med flere. Konserten filmes av NRK og skal sendes på NRK1 i jubileumsåret.

Konserten gjennomføres sammen med KORK, samt prominente musikalske gjester fra øverste hylle i norsk musikkliv. 

Når han og et A-lag av norske artister inntar Oslo Spektrum vil flere generasjoner sitte i salen for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø.

Vi garanterer en kveld med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på, men i en mer storslagen innpakning enn noen gang tidligere. Såpass må til når man skal feire en ekte hedersmann.

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemsbeviset på mobil

Få medlemsbeviset på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.