Trebenker og treverk

Klimahuset

I det nyåpnede Klimahuset i Botanisk hage kan barn, ungdom og hele familien bli klokere på hva klimaendringene egentlig innebærer og bli kjent med de mange løsningene som finnes.

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på én inngangsbillett.
  • Billetten gjelder også for Naturhistorisk museum.
  • Billetter kan kjøpes i Klimahusets resepsjon og i museumsbutikken til Naturhistorisk museum. 

Se Klimahusets nettside for åpningstider og andre nyheter.

Om Klimahuset

Klimaendringene er her, men det er fortsatt manglende kunnskap om hva endringene består av, hvorfor de har kommet og hvilke konsekvenser de vil ha. I våre interaktive utstillinger får du innsikt i både de naturlige og de menneskeskapte klimaendringene, samtidig som du kan utforske løsninger på utfordringene. Klimahagen utenfor byr på kunnskap om vær- og klimafenomener gjennom aktiviteter og kunstneriske installasjoner.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Det koster 500 kroner å bli medlem i OBOS, hvorav 200 kroner er årskontingent. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år. De 300 kronene du betaler "ekstra" ved innmelding er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp).

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler