Koret Courage oppstilt i en kirke

Julekonsert i Lademoen Kirke

OBOS inviterer medlemmer og samarbeidspartnere til en stemningsfull julekonsert der koret Courage med gjesteartister vil synge julen inn for oss.

Når:
Onsdag 4. desember kl. 19.00
Hvor:
Lademoen Kirke i Trondheim
Husk:

Medlemskortet ditt. Du finner det også i OBOS-appen.

Medlemsfordel

  • Billetter kroner 90 + billettavgift.

Om konserten

Velkommen til den femte utgaven av OBOS Julekonsert i Trondheim. Tidligere utgaver av konserten har vært veldig populær og har solgt ut fort. Vi ønsker at flere skal få mulighet til å få med seg konserten, og den vil i år bli avholdt i vakre Lademoen kirke med sitteplass til 500 publikummere.

OBOS feirer i 2019 sitt 90-årsjubileum, og prisen per billett til årets konsert er derfor kr 90 (+ billettavgift). Billettinntektene går uavkortet til Kirkens Bymisjons Bybo-prosjekt i Trondheim. Bybo bidrar til å stabilisere vanskeligstilte menneskers eksisterende boforhold eller bistår med å etablere et nytt. Målet er å bedre livsvilkårene til enkeltmennesker i Trondheim.

Mye er nytt med årets konsert, men en ting ligger fast - Courage. Koret vinner stadig flere priser, og enda flere tilhengere, og vil også i år være bærebjelken i julekonserten. I år har vi vært så heldige å få med oss Ingrid Bergstrøm og Lars Eggen som kveldens gjesteartister.

Pianist Endre Lorentzen vil også i år sørge for et stødig akkompagnement. På årets konsert vil han i tillegg ha med seg tre dyktige musikere som vil sørge for et fyldig lydbilde i det flotte kirkerommet i Lademoen kirke. 

Velkommen til en stemningsfull julekonsert!

Dirigent: Vibeke Ulstad Akersveen

Musikere: Endre Lorentzen (piano), Astrid Rennemo Johansen (bass), Per Christian Jørstad (strenger) og Kjartan Klingen (perkusjon).

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Fra 1. september spanderer vi årskontingenten for 2019. Melder du deg inn før nyttår, sparer du dermed 200 kroner!

Bli medlem

Gjesteartister

I år har vi vært så heldige å få med oss Lars Eggen og Ingrid Bergstrøm som kveldens gjesteartister.

Lars Eggen er fra Tylldalen i Østerdalen og har etablert seg som en allsidig sanger i norsk musikkliv. Lars er en prisvinnende baryton og har mastergrad i utøvende musikk fra NTNU. I tillegg til å være operasolist er han ofte å høre som sanger i festivaler og konserter i det ganske land. Lars har også base i Trondheim og er daglig leder i Opera Trøndelag.

Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemskortet på mobil

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.