Fyrverkeri over Operahuset i Oslo

Julegalla i Operaen

Bli satt i julestemningen uten sidestykke! Nå kan du sikre deg billetter til OBOS og Den Norske Opera & Ballett sin magiske julekonsert, eksklusivt for OBOS-medlemmer.

Når:
Søndag 8. og 15. desember klokken 17.00 og 19.30.
Hvor:
Den Norske Opera & Ballett, Hovedscenen.
Pris:
395 kroner per person + billettavgift.
Husk:

Medlemskortet ditt. Du finner det også i OBOS-appen.

Om Julegalla i Operaen

Denne fantastiske gallakonserten på Hovedscenen braker løs i et operahus pyntet i sin fineste julestas. Her kan du oppleve noen av Norges ypperste stemmer synge julen inn.

Gallakledde Eli Kristin Hanssveen (sopran) og Yngve Søberg (baryton) i spissen framfører klassiske og populære juleperler som «O Helga Natt» og «White Christmas».

Og når musikere fra Operaorkestret, hele Operakoret, sangsolistene og publikum bryter ut i «Deilig er jorden» – ja, da er julemagien komplett!

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Fra 1. september spanderer vi årskontingenten for 2019. Melder du deg inn før nyttår, sparer du dermed 200 kroner!

Bli medlem

Julestemning — Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemskortet på mobil

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.