OBOS medlemsfordel på forestillingen Jersey boys

Jersey Boys

Opplev musikalen med den sanne biografien som nok en gang har gjort The Four Seasons til en internasjonal sensasjon. Kvartetten står bl. a. bak verdenshits som «Big Girls Don’t Cry», «Walk Like A Man», «Sherry», «December, 1963 (Oh What A Night)», «Can’t Take My Eyes Off You» og «Beggin’». Musikalen har vunnet 55 prestisjetunge internasjonale priser, inkludert en amerikansk Tony, en engelsk Oliver for beste musikal og en Grammy.

Når:
Premiere 27. januar 2022
Hvor:
Chateau Neuf i Oslo
Husk:

Ta med medlemsbeviset ditt - du finner det i OBOS-appen.

Medlemsfordel

  • 20% rabatt
  • Rabatten gjelder alle billetter med unntak av Premium Seats

Om Jersey Boys

«Jersey Boys» er den prisvinnende Broadway-musikalen som forteller den sanne historien om Frankie Valli & The Four Seasons.

Musikalen har vunnet 55 prestisjetunge internasjonale priser, inkludert en amerikansk Tony® og en engelsk Oliver® for beste musikal. I tillegg har den vunnet en Grammy® og solgt millioner av billetter verden over.

De var bare fire helt vanlige gutter fra Jersey, helt til de fikk sin første hit. Vi følger bandet fra starten av karrieren, gjennom harde tider med mange personlige nederlag – og fram til den overveldende suksessen som gjorde de imøtekommende arbeiderklasseguttene til symbolet for en hel generasjon. De hadde et sound ingen hadde hørt før og verden kunne ikke få nok. Før de fylte 30 år hadde de solgt over 175 millioner album!

Men om harmoniene var perfekte på scenen var det en helt annen historie privat, på vei mot toppen, med spillegjeld, mafiaforbindelser, fengselsstraffer, interne konflikter og uutholdelig sorg. Vi inviterer deg til å oppleve den sanne historien som nok en gang har gjort The Four Seasons til en internasjonal sensasjon.

Kvartetten står bl. a. bak verdenshits som «Big Girls Don’t Cry», «Walk Like A Man», «Sherry», «December, 1963 (Oh What A Night)» og «Can’t Take My Eyes Off You». Her i Norge er det mange som kjenner dem som orginalgruppa bak Madcon’s store hit «Beggin’».

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Kultur og fritid—Relaterte fordeler