Animasjon av en figur i bil med andre figurer rundt

Fredrikstad Animation Festival

OBOS deler ut 200 digitale gratisbilletter til Fredrikstad Animation Festivals barnefilmprogram.

Nordens ledende animasjonsfestival inviterer i samarbeid med OBOS til gratis visning av familievennlig animert kortfilm hjemme i din egen stue. OBOS og Fredrikstad Animation Festival har et flerårig samarbeid om å tilby familievennlige aktiviteter og filmer som en del av festivalen, og har i 2020 et nytt tilbud til OBOS’ medlemmer. I år viser animasjonsfestivalen sitt program både på Fredrikstad Kino og i en digital versjon av festivalen. Vi deler nå ut billetter til 200 OBOS-medlemmer som gir digital tilgang til konkurranseprogrammet for Young Audience, som viser det siste og beste innen nordisk-baltisk animasjonsfilm. Så finn frem popcornet, inviter familien og hygg dere med en minifestival hjemme.

Aldersgrense 6 år.

Festivalen går av stabelen 22. til 25. oktober 2020 i Fredrikstad, og digitalt fra klokken 07.00 den 22. til midnatt den 28. oktober 2020.

Vi har 200 digitale billetter som vi deler ut etter «førstemann til mølla» prinsippet.

Send epost til ostfold@obos.no, så får du link til programmet og kode for å logge deg på.

Om Fredrikstad Animation Festival

Fredrikstad Animation Festival er Nordens eldste og største animasjonsfestival, med røtter tilbake til 1994 og Animerte Dager i Oslo. En av grunnpilarene er det nordisk-baltiske konkurranseprogrammet for animert kortfilm med utdeling av festivalens pris, Golden Gunnar. Aktører fra kjente studioer som Pixar, Disney og Aardman har tidligere besøkt festivalen, og 2020 er intet unntak – Michaël Dudok de Wit og andre internasjonale gjester vil delta med masterclasser streamet live fra studio i London. Festivalen er en faglig arena for animasjonsbransjen, og er også viktig for studenter og utdanningsinstitusjoner innenfor animasjon, grafisk design og digital medieproduksjon, samtidig som den satser på publikum i Fredrikstad.

Filmene du kan se

Filmene i programmet Nordic Baltic Competition: Young Audience er:

  • Däncing düplös (Kristian Pedersen)
  • Förvandlingsproffset Ali på äventyr (Sofie Edvardsson)
  • Reven og Nissen (Yaprak Morali & Are Austnes)
  • Zara og dei - Misse-konkurransen (Bjørn Sortland & Nils Johan Lund)
  • Sigrid och Natten (Jöns Mellgren)
  • Grandma's pancakes (Dominyka Adomaitytė & Vykintas Labanauskas)
  • Yes-People (Gísli Darri Halldórsson)
  • Mor visste ingenting (Anita Killi)
  • Cats vs. Progress (Jacob Stålhammar)
  • Tales from the Multiverse (Magnus Igland Møller, Mette Tange, Peter Smith)

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Fra 1. september og fram til nyttår spanderer OBOS årskontingenten for 2020 på 200 kroner. Dermed betaler du kun 300 kroner ved innmelding nå. De 300 kronene er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp). Fra 2021 betaler du 200 kroner per år.

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler