Dame setter inn laderen i bilen og smiler til mannen i passasjersetet

Fortum Charge & Drive

Få rabatt på offentlig lading av elbil på over 1800 ladestasjoner i Norge.

Medlemsfordel

  • 10 % rabatt på offentlig lading av elbil.

Slik får du rabatten

  • Lade-rabatten forutsetter at du betaler lading med enten bankkort eller faktura. Det betyr at du må bruke vår Fortum Charge & Drive-app og legge til faktura eller kort som betalingsmetode på ladebrikken du bruker. Start og stopp av lading med SMS gir ikke laderabatt.
  • Du må registrere deg via knappen ovenfor for å få rabatten.
  • Det må beregnes 2-4 virkedager før rabatten er gjeldende.

Om Fortum

Fortum er et ledende energiselskap som utvikler og tilbyr løsninger for deres kunder innen strøm, oppvarming, kjøling, samt løsninger for å forbedre ressurseffektiviteten. Deres tjenester og løsninger hjelper forbrukere og kraftproduksjonsindustrien med å ta smarte valg for energibesparing. Fortum vil involvere kunder og samfunnet til å bli med på omstillingen til en renere verden.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Det koster 500 kroner å bli medlem i OBOS, hvorav 200 kroner er årskontingent. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år. De 300 kronene du betaler "ekstra" ved innmelding er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp).

Bli medlem

Transport — Relaterte fordeler