To menn i en park med sola i bakgrunn

Fortum OBOS Medlemsstrøm

Både OBOS og Fortum jobber for en mer bærekraftig fremtid, og sammen kan vi gjøre enda mer. Du som OBOS-medlem får en av markedets beste medlemsavtaler, og blir med på endringen for en renere verden.

Medlemsfordel

En av markedets beste medlemsavtaler på strøm! Med Fortum OBOS Medlemsstrøm får du en spotprisavtale med et fast månedsbeløp på kun 7 kroner og et påslag på 3 øre per kWh. 

Med Fortum OBOS Medlemsstrøm får du:

  • Valgfri opprinnelsesgaranti
  • 100 % fornøydgaranti
  • 15 % laderabatt ved Charge & Drive ladestasjoner

Fremtiden er nå!

Både OBOS og Fortum jobber aktivt for å skape en renere verden, og i fellesskap får vi til enda mer. Bli med på endringen for en renere verden du også!

Om Fortum

Fortum er Nordens ledende energiselskap som utvikler og tilbyr løsninger innen strøm, oppvarming, kjøling, i tillegg til løsninger for å forbedre ressurseffektiviteten. Fortum har over 2,5 millioner strømkunder globalt.

I Fortum jobber vi allerede aktivt med å fremskynde skiftet til renere energi, lavere karbonutslipp og en mer bærekraftig bruk av jordas naturressurser. Vi investerer i fornybar energi, og leter hele tiden etter nye måter å forbedre og optimalisere dagens energiproduksjon. 

Fortum er stolt samarbeidspartner på flere areaner med OBOS i dag, gjennom fjernvarmeleveranser til små og store borettslag og gjennom Charge & Drive som leverer ladetjenester til elbilister.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Hjem og interiør — Relaterte fordeler