Mann og kvinne i sofaen med pc på fanget

Fortum OBOS Medlemsstrøm

Bestiller du Fortum OBOS Medlemsstrøm innen 15. desember er du med i trekningen av 10 Google Home Smarthøyttalere. Du som OBOS-medlem får en av markedets beste medlemsavtaler, og blir med på endringen for en renere verden.

Medlemsfordel

En av markedets beste medlemsavtaler på strøm! Med Fortum OBOS Medlemsstrøm får du en spotprisavtale med et fast månedsbeløp på kun 7 kroner og et påslag på 3 øre per kWh. 

Med Fortum OBOS Medlemsstrøm får du:

  • Valgfri opprinnelsesgaranti
  • 100 % fornøydgaranti
  • 15 % laderabatt ved Charge & Drive ladestasjoner

Fremtiden er nå!

Både OBOS og Fortum jobber aktivt for å skape en renere verden, og i fellesskap får vi til enda mer. Bli med på endringen for en renere verden du også!

Om Fortum

Fortum er Nordens ledende energiselskap som utvikler og tilbyr løsninger innen strøm, oppvarming, kjøling, i tillegg til løsninger for å forbedre ressurseffektiviteten. Fortum har over 2,5 millioner strømkunder globalt.

I Fortum jobber vi allerede aktivt med å fremskynde skiftet til renere energi, lavere karbonutslipp og en mer bærekraftig bruk av jordas naturressurser. Vi investerer i fornybar energi, og leter hele tiden etter nye måter å forbedre og optimalisere dagens energiproduksjon. 

Fortum er stolt samarbeidspartner på flere areaner med OBOS i dag, gjennom fjernvarmeleveranser til små og store borettslag og gjennom Charge & Drive som leverer ladetjenester til elbilister.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Fra 1. september og fram til nyttår spanderer OBOS årskontingenten for 2020 på 200 kroner. Dermed betaler du kun 300 kroner ved innmelding nå. De 300 kronene er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp). Fra 2021 betaler du 200 kroner per år.

Bli medlem

Hjem og interiør — Relaterte fordeler