Illustrasjon av Kasper og Jesper og Jonathan

Folk og røvere i Kardemomme by

Kasper, Jesper og Jonatan inntar Folketeateret. Vi får også møte den strenge tante Sofie, snille Politimester Bastian, den syngende Tobias i tårnet og de andre karakterene vi kjenner så godt fra før.

Når:
Spilles våren 2021 fra 14. april
Hvor:
Folketeateret
Husk:

Ta med deg medlemsbeviset ditt - du finner det i OBOS-appen.

Medlemsfordel

  • 15 % rabatt.
  • Inntil to billetter per medlem.
  • Gjelder kategoriene A og B.
  • Begrenset antall rabatterte billetter per forestilling.

Om forestillingen

I Folk og røvere i Kardemomme by blir vi kjent med innbyggerne i den lille byen Kardemomme. Vi møter den strenge tante Sofie, snille Politimester Bastian, den syngende Tobias i tårnet og de andre karakterene vi kjenner så godt fra før. Men de tre røverne Kasper, Jesper og Jonatan er i ferd med å skape uro og trøbbel i den ellers så fredelige byen Kardemomme.

Scenekvelder, produksjonsselskapet bak de store musikalene på Folketeateret, overtar nå også oppgaven det er å formidle arven etter Egner, og de mange nasjonalskattene han skapte. Først ut er altså Folk og røvere i Kardemomme by. «Det er med stor ydmykhet og respekt vi nå tar over. Det skal vi gjøre med ambisjoner om å løfte frem all den magien, musikken og moroa som hviler i Egners univers» sier Karianne Jæger, produsent for Scenekvelder.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler