Et fragekart og rørepinner i tre med forskjellige malingsprøver på.

Flügger Farve

Har du et oppussingsprosjekt? Hos Flügger får du det du trenger til en hyggelig pris og gode råd av fagpersoner.

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på alle Flügger-varer. 
  • Medlemsfordelen gjelder på ordinære priser og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer.
  • Nå kan du bruke rabattkode obos når du handler på flugger.no, og få de samme gode medlemsfordelene på nett som i butikk.
  • Du må vise OBOS-medlemskortet ditt når du handler i butikk. Du finner det også i OBOS-appen.

Flügger designer og markedsfører et bredt sortiment innenfor maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og malerverktøy i god malermesterkvalitet, og selger utelukkende produkter som gir deg de aller beste resultatene.

Hos Flügger Farve vil du alltid møte faglig dyktige medarbeidere som kan gi deg den gode veiledningen som Flügger er kjent for.

Med tusenvis av forskjellige fargenyanser å velge mellom, kan det være utfordrende å velge den nye fargen til hjemmet – ikke minst å sette sammen flere farger. For å gjøre det enkelt har Flügger egne fargekonsulenter som er utdannede innen fargesammensetning. Ta kontakt med nærmeste Flügger-butikk for gratis veiledning.

Du kan også bruke Flügger fargevelger for å finne riktig farge til oppussingsprosjektet ditt. I fargevelgeren kan du teste hvordan fargen vil se ut på dine innendørs- eller utendørsprosjekter. 

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Bli medlem

Hjem og interiør — Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemsbeviset på mobil

Få medlemsbeviset på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.