Et fargekart med en plante i forgrunnen

Flügger Farve

Har du et oppussingsprosjekt? Hos Flügger får du det du trenger til en hyggelig pris og gode råd av fagpersoner. Bestill på nett og få det levert gratis direkte til deg!

På grunn av koronasituasjonen tar OBOS forbehold om at butikker hos våre samarbeidspartnere kan være stengt. Vi ber våre medlemmer om å søke informasjon direkte hos våre samarbeidspartnere og deres nettsider og sosiale medier.

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på produkter fra Flügger og Fiona. 
  • Medlemsfordelen gjelder på ordinære priser og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer.
  • Bruk rabattkode obos når du handler på flugger.no, og få de samme gode medlemsfordelene på nett som i butikk. Akkurat nå får du bestillingen levert hjem gratis.
  • Du må vise medlemsbeviset ditt når du handler i butikk. Last ned OBOS-appen slik at du alltid har det med deg.

Hver mandag til fredag klokken 08 til 16 sitter vårt dyktige kundeserviceteam klare på chat til å hjelpe deg med spørsmål. Vi hjelper deg også å bestille varer rett hjem, om ønskelig. Få gratis, profesjonell hjelp i chatten på flugger.no

Om Flügger

Flügger designer og markedsfører et bredt sortiment innenfor maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og malerverktøy i god malermesterkvalitet, og selger utelukkende produkter som gir deg de aller beste resultatene.

Hos Flügger Farve vil du alltid møte faglig dyktige medarbeidere som kan gi deg den gode veiledningen som Flügger er kjent for.

Fargeeksperter hjelper deg

Med tusenvis av forskjellige fargenyanser å velge mellom, kan det være utfordrende å velge den nye fargen til hjemmet – ikke minst å sette sammen flere farger. For å gjøre det enkelt har Flügger egne fargekonsulenter som er utdannede innen fargesammensetning.

Du kan også bruke Flügger fargevelger for å finne riktig farge til oppussingsprosjektet ditt. I fargevelgeren kan du teste hvordan fargen vil se ut på dine innendørs- eller utendørsprosjekter. 

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Hjem og interiør — Relaterte fordeler