Et fargekart med en plante i forgrunnen

Flügger Farve

Har du et oppussingsprosjekt? Hos Flügger får du det du trenger til en hyggelig pris og gode råd av fagpersoner. Bestill på nett og få det levert direkte til deg!

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på produkter fra Flügger og Fiona. 
  • Medlemsfordelen gjelder på ordinære priser og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer.
  • Bruk rabattkode obos når du handler på flugger.no, og få de samme gode medlemsfordelene på nett som i butikk.
  • Du må vise medlemsbeviset ditt når du handler i butikk. Last ned OBOS-appen slik at du alltid har det med deg.

Hver mandag til torsdag klokken 17 til 20 sitter en av våre dyktige Fargekonsulenter klare på chat til å hjelpe deg med spørsmål om alt fra fargekombinasjoner, fargekoder eller fargesetting. Vi hjelper deg også å bestille varer rett hjem, om ønskelig. Få gratis, profesjonell hjelp i chatten på flugger.no

Om Flügger

Flügger designer og markedsfører et bredt sortiment innenfor maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og malerverktøy i god malermesterkvalitet, og selger utelukkende produkter som gir deg de aller beste resultatene.

Hos Flügger Farve vil du alltid møte faglig dyktige medarbeidere som kan gi deg den gode veiledningen som Flügger er kjent for.

Fargeeksperter hjelper deg

Med tusenvis av forskjellige fargenyanser å velge mellom, kan det være utfordrende å velge den nye fargen til hjemmet – ikke minst å sette sammen flere farger. For å gjøre det enkelt har Flügger egne fargekonsulenter som er utdannede innen fargesammensetning.

Du kan også bruke Flügger fargevelger for å finne riktig farge til oppussingsprosjektet ditt. I fargevelgeren kan du teste hvordan fargen vil se ut på dine innendørs- eller utendørsprosjekter. 

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Fra 1. september og fram til nyttår spanderer OBOS årskontingenten for 2020 på 200 kroner. Dermed betaler du kun 300 kroner ved innmelding nå. De 300 kronene er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp). Fra 2021 betaler du 200 kroner per år.

Bli medlem

Hjem og interiør — Relaterte fordeler