Et fragekart og rørepinner i tre med forskjellige malingsprøver på.

Flügger Farve

Har du et oppussingsprosjekt? Hos Flügger får du det du trenger til en hyggelig pris og gode råd av fagpersoner. Bestill på nett og få det levert direkte til deg!

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på Flügger-maling, tapet og verktøy. 
  • Medlemsfordelen gjelder på ordinære priser og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampanjer.
  • Bruk rabattkode obos når du handler på flugger.no, og få de samme gode medlemsfordelene på nett som i butikk.
  • Til og med 30. april får du gratis frakt når du handler for over 500 kroner.
  • Du må vise OBOS-medlemskortet ditt når du handler i butikk. Du finner det også i OBOS-appen.

Alle Flügger-butikker holder åpent, men enkelte har begrensede åpningstider grunnet situasjonen vi befinner oss i. Se åpningstider for din lokale Flügger Farve her.

Om Flügger

Flügger designer og markedsfører et bredt sortiment innenfor maling, trebeskyttelse, sparkelmasse, tapet og malerverktøy i god malermesterkvalitet, og selger utelukkende produkter som gir deg de aller beste resultatene.

Hos Flügger Farve vil du alltid møte faglig dyktige medarbeidere som kan gi deg den gode veiledningen som Flügger er kjent for.

Fargeeksperter hjelper deg

Med tusenvis av forskjellige fargenyanser å velge mellom, kan det være utfordrende å velge den nye fargen til hjemmet – ikke minst å sette sammen flere farger. For å gjøre det enkelt har Flügger egne fargekonsulenter som er utdannede innen fargesammensetning. Ta kontakt med nærmeste Flügger-butikk for gratis veiledning.

Du kan også bruke Flügger fargevelger for å finne riktig farge til oppussingsprosjektet ditt. I fargevelgeren kan du teste hvordan fargen vil se ut på dine innendørs- eller utendørsprosjekter. 

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Det koster 500 kroner å bli medlem i OBOS, hvorav 200 kroner er årskontingent. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år. De 300 kronene du betaler "ekstra" ved innmelding er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp).

Bli medlem

Hjem og interiør — Relaterte fordeler