Miljøbilde fra kundemottaket til DekkTeam i Ålesund

DekkTeam Ålesund og Vegsund

Hvis du trenger nye felger eller et sted å oppbevare sommer- eller vinterdekk, er dette din lokale forhandler i Ålesund og Vegsund.

Medlemsfordel

  • 45 % rabatt på dekk og felger til person- og varebiler av utvalgte merker. Tilbudet gjelder ikke: Continental, Nokian, Michelin og Dunlop.
  • 10 % rabatt på dekkhotelltjenester.
  • Rabattene gjelder på ordinære listepriser og kan ikke kombineres med andre kampanjer og rabatter. Arbeidspriser kommer i tillegg.
  • Husk å vise medlemsbeviset ditt når du skal betale. Du finner det i OBOS-appen. 

Om DekkTeam Ålesund

DekkTeam Ålesund tilbyr nye dekk og felger til alt som ruller og går på vei. I butikken får du byttet dekk på person- og varebiler. De tilbyr også reparasjon av dekk, vask og lakkbeskyttelse av hjul, dekkontroll, spylervæske, olje og batterier.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Fra 1. september og fram til nyttår spanderer OBOS årskontingenten for 2020 på 200 kroner. Dermed betaler du kun 300 kroner ved innmelding nå. De 300 kronene er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp). Fra 2021 betaler du 200 kroner per år.

Bli medlem

Transport — Relaterte fordeler