Båten Pearl Seaways på havet

Cruise til København

Se den lille havfrue, spis digre, bugnende "smørrebrød" og opplev livet på Strøget og i Nyhavn. Deilige København er bare en hyggelig båttur unna.

Når:
Hele året
Hvor:
Oslo – København – Oslo
Husk:

Last ned OBOS-appen, eller ta med medlemskortet ved innsjekk

På grunn av koronasituasjonen tar OBOS forbehold om at reiser hos våre samarbeidspartnere kan bli avlyst. Vi ber våre medlemmer om å søke informasjon direkte hos våre samarbeidspartnere og deres nettsider og sosiale medier.

Medlemsfordel

  • 15 % på cruise til København med DFDS. Du får to netter til sjøs og nesten syv timer i den danske hovedstaden.
  • 7,5 % på transportreise. Gjelder alle lugartyper med bil (maks. 1,85 h).

Om cruise til København med DFDS

Tilbudet er et cruise med to kvelder til sjøs og nesten syv timer i land. Tilbudet kan ikke endres til én vei eller utvides med hotell.

Båten legger fra kai i Oslo kl. 16.30 og ankommer København neste morgen kl. 09.45

Du kan bestille måltidene før avreise. Skipet har flere restauranter å velge mellom, og blant alternativene finner du både buffé, à la carte og steakhouse.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Fra 1. september og fram til nyttår spanderer OBOS årskontingenten for 2020 på 200 kroner. Dermed betaler du kun 300 kroner ved innmelding nå. De 300 kronene er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp). Fra 2021 betaler du 200 kroner per år.

Bli medlem

Ferie og reise — Relaterte fordeler