En dykker omringet av fisk i det store akvariet i Atlanterhavsparken

Atlanterhavsparken

I Ålesund ligger et av Nord-Europas største og mest unike saltvannsakvarier – som et utstillingsvindu for livet langs Norskekysten og Atlanterhavet.

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på inngangsbillett.
  • Inntil to billetter per medlem.
  • Du får kun kjøpt billett med OBOS-rabatt i inngangen på akvariet.
  • Husk å ta med medlemsbeviset ditt. Du finner det i OBOS-appen.

Om Altanterhavsparken

Akvariet i Ålesund er et av Nordvestlandets mest populære attraksjoner. Med utsikt rett mot storhavet, de rike fiskefeltene og de dype norske fjordene kan du observere, oppleve og lære om livet i havet.

I aktivitetsrommet er det kontaktbasseng som er fullt av rare, ekle og morsomme sjødyr. Her kan du holde en sjøstjerne eller et skjell, kjenne på en piggete kråkebolle eller en bløt sjøpølse – eller teste fiskelykken i det store krabbefiskebassenget.

Hver dag klokken 13 er det dykkershow. I den store Atlanterhavstanken blir dykkeren ganske liten når de aller største fiskene skal mates. De er ikke farlige, men de er veldig sultne. I Atlanterhavsparken kan du også få med deg pingvin- og selmating, og det er både butikk, kafé og flere utstillinger.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Fra 1. september og fram til nyttår spanderer OBOS årskontingenten for 2020 på 200 kroner. Dermed betaler du kun 300 kroner ved innmelding nå. De 300 kronene er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp). Fra 2021 betaler du 200 kroner per år.

Bli medlem

Familie — Relaterte fordeler