En kvinne på en huske ved en eksotisk strand

Apollo

Drømmer du om sol, strand og nye opplevelser? Bestill drømmeferien trygt hos Apollo.

Medlemsfordel

  • 350 kroner i rabatt per reisende på alle charter-pakkereiser (fly + hotell). Bruk kampanjekode OBOS2021
  • Eller 500 kroner i rabatt per reisende ved bestilling på et Apollo Mondo Family eller Apollo Mondo Selected hotell.
    Bruk kampanjekode OBOSFAM
  • Rabatten gjelder for alle charter-pakkereiser som bestilles minimum 30 dager før avreise.
  • Rabatten gjelder for nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.
  • Kampanjekoden oppgir du i booking-steg 3 når du bestiller din reise på apollo.no. 

Apollo - det trygge valget

Salget av reiser er nå godt i gang og vi gleder oss til å kunne nyte vakker småbyidyll, azurblått hav og vidunderlige strender igjen! Som alltid fylles favoritthotellene på de aller fineste stedene først, så det er lurt å sikre seg feriedrømmen tidlig. Og du, for sikkerhetsskyld har Apollo i tillegg til tryggheten i pakkereiseloven som du alltid har, nå lagt til en rekke flere fordeler med blant annet pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering og åpent kjøp inntil 60 dager før avreise på alle våre charterreiser med avreise frem til 10. mai 2022. Og på neste sommers charterreiser har du nå åpent kjøp helt frem til 31. januar 2022. Så du kan trygt bestille nå og ombestemme deg senere. Les mer her.

Reiseinspirasjon

Gå deg vill i gatene på Kreta og Rhodos, dra på oppdagelsesferd til bortgjemte skatter som Durres Riviera i Albania eller Zagoria på
det greske fastlandet. Opplev ørkensafari og besøk en lokal souk i Emiratene. Dyrk livsgleden på Gran Canaria, besøk en vingård på Lanzarote, eller la føttene gli over silkemyk sand i Thailand.

Verden er full av spennende skatter. Hva vil du oppleve?

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Ferie og reise—Relaterte fordeler