Hopp til innhold
En søyleruin i mur, med et overbygg i stål og glass.

Anno Museum

Hele 23 forskjellige museer i Hedmark skjuler seg bak navnet Anno. Du får 20 prosent på inngangsbilletter til dem alle. Museene tilbyr også aktiviteter og arrangementer for hele familien.

Medlemsfordel

  • 20 % på inngangsbilletter.
  • Rabatten gjelder for 23 museer i Hedmark, som Norsk Skogmuseum, Glomdalsmuseet, Kvinnemuseet og Domkirkeodden.
  • Husk å ta med medlemskortet ditt. Du finner det også i OBOS-appen.

Om Anno

Om Anno

Anno består av små og store museer i hele Hedmark – fra lokale bygdetun til museer av nasjonal og internasjonal betydning. 23 besøkssteder formidler et bredt spekter av kultur- og naturhistorie.

Visjonen «Kunnskap om fortid – engasjement i samtid» er museets ledestjerne. Samlet utgjør museets utearealer landets største friluftsmuseum og har den største samlingen av antikvariske bygninger i Norge.

Årlig har museene nærmere 230 000 besøk.

Museet står for 124 årsverk og har en samling på ca. 170 000 gjenstander, ca. 500 kulturhistoriske bygninger og ca. 4,3 millioner fotografier.

Les mer om Anno Museum

Er du ikke OBOS-medlem?

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Relaterte fordeler

Familie ser på kino

ODEON Kino

15 % rabatt på kinobilletter

Fotografi av medlemsfordelen Festningen

OBOS//Festningen

Med OBOS-rabatt får du festivalpass til 1399 kroner.