Fargerik tekst med tittelen "A kiss for all the world"

A kiss for all the world

Fargespill og Det Norske Kammerorkester presenterer «A kiss for all the world». Hvordan høres det ut når rap, afrobeat eller musikken til en tyrkisk diva møter Beethovens «Ode til gleden»?

Når:
14. november klokken 18.00
Hvor:
Griegsalen, Grieghallen
Husk:

Ta med medlemsbeviset ditt – du finner det i OBOS-appen.

Medlemsfordel

  • OBOS-pris kroner 260 + billettavgift (ordinær pris kroner 325 + billettavgift).
  • Bruk koden OBOS2021

Om forestillingen

Helt siden første fremførelse, for over 200 år siden, har Beethovens 9. symfoni blitt brukt i spesielle anledninger, og vært et symbol på såkalte «vestlige» verdier som humanisme og likeverd.

Det Norske Kammerorkester har invitert Fargespill til å utforske hva verket til en av musikkhistoriens mest beundrede komponister har til felles med hip hop, konnakol eller rytmer fra Uganda, Colombia, Rwanda og Marokko.

Resultatet er en refleksjon av Europa og de som bor her i dag. «A kiss for all the world» er Beethoven slik du aldri har hørt ham før. Det er et kyss til hele verden.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Kultur og fritid—Relaterte fordeler