En mann og kvinne på scenen

A christmas for Carol

16. desember inviterer vi igjen til juleeventyr med årets utgave av A Christmas for Carol på Rogaland Teater. Vi deler ut to billetter per medlem, ta med deg en som kan trenge litt førjulsstemning.

Alle billettene er dessverre delt ut. 

Medlemsfordel

Vi deler ut 100 billetter til årets utgave av Christmas for Carol på Rogaland Teater den 16. desember. Forestillingen er utsolgt og her er det først til mølla som gjelder.

Om forestillingen

A Christmas for Carol ringer julen inn igjen i 2020!

Med A Christmas for Carol skapte Rogaland Teater i 2015 en ny juletradisjon og Stavanger klatret inn på lista over byer der det ikke blir jul før folk har sett Dickens juleeventyr – som i vår versjon heter A Christmas for Carol.

Etter fem år skulle A Christmas for Carol pakkes ned for godt, men trykket fra publikum om å fortsette denne juletradisjonen har vært enormt og rørende. Derfor legger vi, i raushetens navn, ut forestillinger førjulen 2020, for at alle skal få mulighet til å komme i den helt riktige julestemningen.

For vi elsker alle universet Dickens skisser opp for oss. Londontåka, de burleske karakterene, de onde mot de gode, de rike mot de fattige, det eventyrlige og magiske! Hva om dette universet fra 200 år tilbake i tid også ligner på det vi skal møte i vår egen framtid?

I ekte Dickensk ånd har vi laget et juleeventyr eller et eventyr om jul om du vil. Der tar vi en sniktitt inn i fremtiden og et tilbakeblikk på fortiden gjennom øynene til den menneskefiendtlige og kyniske karrierekvinnen Carol. På lik linje med Dickens udødelige julefortelling A Christmas Carol handler vår versjon om oss alle sammen, om vår virkelighet og den verden vi lever i her og nå. I bunnen av historien ligger som alltid budskapet om fordeling, omsorg for våre medmennesker, og om å nyte livet mens vi ennå vandrer her på jorden.

Tradisjonen tro ringer A Christmas for Carol julen inn igjen i 2020!

Velkommen til førjul i teatret! 

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Fra 1. september og fram til nyttår spanderer OBOS årskontingenten for 2020 på 200 kroner. Dermed betaler du kun 300 kroner ved innmelding nå. De 300 kronene er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp). Fra 2021 betaler du 200 kroner per år.

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler