Hurra! Vi oppdaterer nettsiden

Denne helgen (20.-22. mai) oppdaterer de digitale bygningsarbeiderne våre nettsiden. Dette kan føre til at det går litt tregt og at noen sider er utilgjengelige. Vi har utsatt alle kaffepauser og høneblunder slik at nettsiden er tilbake i god form søndag kveld.

Medlemsdemokratiet

Her kan du lese mer om medlemsorganisasjonen, når det er åpne medlemsmøter og hvordan du som medlem kan påvirke OBOS.

Generalforsamlingen i OBOS 2022

Her kan du lese innkallingen og alle sakspapirene til generalforsamlingen i OBOS. Generalforsamlingen avholdes 7. juni klokka 16.30.

Snart klart for generalforsamling

Snart klart for generalforsamling

Årets generalforsamlingen går av stabelen digitalt den 7. juni, og styreleder Roar Engeland legger ikke skjul på at det knytter seg litt ekstra spenning til dette møtet akkurat i år.

Slik kan du påvirke OBOS

Slik kan du påvirke OBOS

OBOS er en av Nordens største boligbyggere, med over en halv million medlemmer – som alle kan være med og påvirke hvordan selskapet skal drives.

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål om medlemsorganisasjonen OBOS, generalforsamlingen og om hvordan du som medlem kan være med å påvirke hvordan selskapet skal drives.

Han skal styrke medlemsdemokratiet OBOS

Han skal styrke medlemsdemokratiet OBOS

Kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen har vært med på 26 helt vanlige generalforsamlinger i OBOS. Og én som går inn i historiebøkene. Nå trer han inn en ny rolle, hvor hans viktigste oppgave er å styrke medlemsengasjementet og medlemsdemokratiet.