Ungt par som ligger i senga og er på telefonen

7 tips for å spare penger i hverdagen

Som OBOS-medlem kan du med enkle grep spare mye penger i hverdagen. Vi gir deg våre beste tips til hvor du kan hente inn de største beløpene og raskt spare inn medlemskontingenten og vel så det. Det skal lønne seg å være medlem!

Bli OBOS-medlem

1. Rimeligere forsikring

Er det lenge siden du gikk gjennom betingelsene dine på forsikring? Som OBOS-medlem får du opptil 23 prosent rabatt på forsikring hos Tryg. Her kan det altså bli mye penger å spare uansett om du allerede er kunde av Tryg eller flytter forsikringene dine dit.

2. Få ned strømregningen

Du trenger ikke fryse i vinter for å spare penger. Bytt heller til en av Norges beste medlemsavtaler på strøm! Med Fortum OBOS Medlemsstrøm får du en spotprisavtale med et fast månedsbeløp på kun 7 kroner og et påslag på 3 øre per kWh.

3. Spar penger på transport

At bil er et pengesluk, er godt kjent. Gjør det til en litt billigere affære ved å bruke OBOS-rabatten din hos Circle K. Her får du 38 øre rabatt per liter drivstoff og 10 prosent rabatt på hurtiglading av elbil. Dekk, bildeler og diverse vedlikehold får du også billigere hos Vianor. Trenger du bil bare av og til? Hos Avis får du opptil 30 prosent rabatt på leiebil i Norge.

En tralle med pappesker og diverse som holdes av en kvinne

4. Nabohjelp

Nabohjelp fra OBOS er appen som gjør det enklere å spørre naboen. Dropp dyre innkjøp av verktøy, utstyr og flytteesker, sjekk heller om du kan låne det gratis. Med Nabohjelp kan du spare penger, gjøre noe positivt for nabolaget ditt og være miljøvennlig på samme tid!

5. En lønnsom bank

I følge finansportalen.no har OBOS-banken Norges beste dagligbanktilbud for medlemmer. Til forskjell fra andre banker, tjener du faktisk penger ved å ha OBOS-konto. Hos oss slipper du å irritere deg over unødvendige kortgebyrer, og du får lønnskonto med sparerente på 0,40 prosent. Dette i tillegg til gode betingelser på flere andre banktjenester.

Les mer om OBOS-banken

Sønn med sykkelhjelm og far sitter på gulvet

6. En tryggere hverdag

Ønsker du å føle deg ekstra trygg i hjemmet ditt? Planlegger du å skaffe boligalarm? Med innbrudd- og brannvarsling fra Sector Alarm sparer du hele 5455 kroner det første året som OBOS-medlem.

7. Ikke glem forkjøpsretten

Er du på boligjakt? Forkjøpsretten kan gi deg nøkkelen til drømmeboligen – uten at du må være med i budrunden. Kort ansiennitet er bedre enn ingen ansiennitet.

Slik fungerer forkjøpsretten