En gutt i dress og en jente i bunad - klare for konfirmasjon

Gi et medlemskap i konfirmasjonsgave

Gi noen du er glad i en lettere vei inn på boligmarkedet. Å gi et medlemskap til konfirmanter blir stadig mer populært, og det forstår vi godt - for dette er gaven som blir mer verdt for hvert år som går.

Hvert år får nesten 7000 heldige konfirmanter, jubilanter og dåpsbarn et OBOS-medlemskap i gave. Det er rett og slett en kjempefin mulighet til å gi konfirmanten en plass foran i boligkøen, samt en rekke andre knallgode medlemsfordeler.

Jeg vil gi et gavemedlemskap

Forkjøpsrett på 90 000 boliger

OBOS-medlemmer stiller nemlig først i køen om 90 000 boliger i store deler av landet. Dette er vår største og viktigste medlemsfordel, og forkjøpsretten kan brukes på nye boliger fra OBOS og Block Watne så vel som på brukte boliger i OBOS-borettslag.

Gode renter på BSU og boliglån

Å spare i BSU er noe av det mest lønnsomme unge kan gjøre for å spare opp egenkapital mens de forbereder seg på å kjøpe bolig. Alle medlemmer mellom 18 og 33 år som har skattbar inntekt kan spare penger i BSU, og i OBOS-banken får de 2,70 prosent rente. I tillegg til god rente får de også skattefradrag.

Vi har fokus på å oppfylle boligdrømmen og tilbyr derfor også lav rente på lån til alle typer boliger. OBOS-banken tilbyr også mellomfinansiering til samme lave rente som boliglånet. I tillegg har vi gode betingelser på boligforsikring. OBOS` innboforsikring er blant markedets beste, og medlemmer får denne til fast lav pris.

Priseksempel: Låner du 2 millioner kroner over 25 år, koster det totalt 2,44 millioner kroner. Effektiv rente: 1,64%. Se gjeldende priser på obosbanken.no

Spar penger på alt fra fotballkamper til kjøkkenutstyr

Det skal lønne seg å være medlem - og syv av ti medlemmer benytter seg av medlemsfordelene sine. Vi har mange forskjellige fordeler som spenner fra kjøkkenutstyr og leiebil, til fotballkamper, teater og konserter. Det er enkelt å bruke dem og rabatten trekkes fra i kassen eller på nett.

Se alle medlemsfordelene