Ung gutt på soverom med julegave i fanet

Gi et OBOS-medlemskap i julegave

Dette er ikke bare én gave, men mange! For den heldige mottakeren kan veien inn på boligmarkedet bli mye enklere. Medlemskapet byr i tillegg på over 60 faste rabattavtaler.

Gi et OBOS-medlemskap i julegave


Julen er tiden for å gi, men det er ikke alltid lett å finne den perfekte julegaven. Et OBOS-medlemskap er en gave som vokser i verdi. Det gir en sterk fordel i boligmarkedet med forkjøpsrett på over 90 000 boliger, også på nye Block Watne-boliger. Da stiller man foran i boligkøen.

Nyttig, lønnsomt og innholdsrikt

Medlemskapet gir rabatter på alt fra interiør, maling, byggevarer og kjøkkenutstyr, til festivaler, konserter og fotballkamper. Det gir også rabatt på reiser, hotell, leiebil og forsikringer, og gode vilkår på banktjenester i OBOS-banken.

Syv av ti medlemmer benytter seg av medlemstilbudene. Det er enkelt å bruke dem og rabatten trekkes fra i kassen eller på nett.

Se alle medlemsfordelene

Vi spanderer medlemskontingenten ut året

Hvis du velger å gi et medlemskap før nyttår, spanderer OBOS kontingenten. Du betaler kun engangsbeløpet på 300 kroner. 

Vanligvis koster det 500 kroner å bli OBOS-medlem. 200 kroner av disse er den vanlige medlemskontingenten og de gjenværende 300 kronene er en lovpålagt andelskapital. Andelskapitalen trenger du kun å betale én gang.

Illustrasjon av gaver på et bord, sammen med en kaffekopp og en blyant

Medlemskap i julegave, enkelt og raskt

Medlemskapet gir forkjøpsrett på over 90 000 boliger og inneholder 60 faste rabattavtaler. Dette er en innholdsrik julegave hvor vi stadig fyller på med nye rabatter. Når du bestiller får du også muligheten til å printe ut et fint gavekort.