5 grønne grunner til å bli medlem

Det skal lønne seg å velge miljø. Vi vet at bærekraft er viktig for medlemmene våre og derfor har vi samlet våre beste grønne tilbud.

1. Rabatt på offentlig elbillading

Hos Fortum Charge & Drive får du 10 % rabatt på offentlig lading av elbil på over 1800 ladestasjoner i Norge. Perfekt for deg som er mye på farta eller på lengre bilturer!

Gi meg laderabatt

2. Bysykkel

Hos både Oslo Bysykkel og Bergen Bysykkel får du 20 % rabatt på abonnement. I tillegg får du fem gratis dagspass som du kan dele ut til venner og kjente.

3. Elbillader fra Bravida

Få medlemspris på EVlink Wallbox fra Bravida. Det finnes flere fordeler ved å ha en slik ladestasjon hjemme. I tillegg til å være tryggere enn et vanlig strømuttak, går også ladingen raskere.

4. Grønt boliglån

I OBOS er vi opptatt av å bygge skånsomt for miljø og klima. Vi vet dessuten at bærekraft er viktig for kundene våre. Derfor blir alle nye boligprosjekter i OBOS miljøsertifisert. 

Om du allerede bor i, eller kjøper, en svanemerket eller BREEAM-NOR-sertifisert bolig kan du som medlem få OBOS-bankens beste boliglånsrente. 

2,70% rente. 2 mill o/25 år, tot 2,77 mill. Eff.rente 2,78%

Les mer her

5. OBOS Fornybar strøm

OBOS-medlemmer får en av Norges billigste medlemsavtaler på strøm med 100 % fornybar energi-garanti. Du bidrar til økt etterspørsel etter fornybar energi og du får en rimelig strømavtale.

Les mer her

Vil du også se hva slags andre fordeler du får som OBOS-medlem, så finner du alle medlemsfordeler her