Hurra! Vi oppdaterer nettsiden

Denne helgen (20.-22. mai) oppdaterer de digitale bygningsarbeiderne våre nettsiden. Dette kan føre til at det går litt tregt og at noen sider er utilgjengelige. Vi har utsatt alle kaffepauser og høneblunder slik at nettsiden er tilbake i god form søndag kveld.

Foto av barn som leker på en lekeplass på Ulven

Velkommen til visningshelg

Tre ganger i året utvider vi åpningstidene til boligprosjektene våre over hele landet, så du enklere kan finne en visningstid som passer deg!

Hvert år arrangerer vi visningshelg med ulike aktiviteter, så du kan dra på visning og finne drømmeboligen din. I løpet av helgen får du muligheten til å besøke tomten til boligprosjektet og utforske utsikten til leilighetene med lift. I tillegg vil du få vite mer om prosjektet av prosjektselger mens du nyter en kopp kaffe og god bakst.

Informasjon om neste visningshelg kommer, så følg med! I mellomtiden kan du bestille visning på hvert enkelt boligprosjekt.

Se hva vi bygger der du vil bo

Vi bygger nye boliger og nabolag over store deler av landet. Ta en titt på boligene vi selger der du vil bo og bestill en visning.

Bestill visningtid

Det er lurt å bestille visningstid så du kan planlegge helgen din og delta på aktivitetene.

Slik bestiller du tid:

  • På boligprosjektenes egne sider bestiller du en visningstid gjennom et digitalt skjema. Bla deg ned til "Dette skjer nå" på det aktuelle prosjektet, trykk på "gå til påmeldingsskjemaet" og book en ledig tid.
  • Du kan også ta kontakt med en av prosjektselgerne våre for å avtale en tid som passer for deg – kontaktinformasjonen finner du på de ulike prosjektsidene helt nederst.
Lavere terskel for å kjøpe bolig

Lavere terskel for å kjøpe bolig

Det er vanskelig å komme inn på boligmarkedet og de fleste trenger hjelp til å kjøpe bolig. OBOS Deleie og Bostart senker terskelen, slik at du som OBOS-medlem får muligheten til å eie din egen bolig.

Se boligprosjektene som tilbyr OBOS Deleie og OBOS Bostart