Hopp til innhold

Dette bygget skal romme Norges største fastlandsnæring

I et 85 000 kvadratmeter stort kompleks på Ulven skal nesten 40 aktører innenfor bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen samles. Om halvannet år starter byggingen av Construction City som kommer til å romme 5000 arbeidsplasser.

Publisert:
mandag 16. september 2019

Byggets størrelse tilsvarer 12 fotballbaner og blir en kunnskapspark og et samlingssted som skal skape synergier på tvers for å bringe bransjen fremover.

– Sentralt for Construction City er samhandling og kunnskapsdeling, derfor er det planlagt å bygge kontorlokaler rundt et felles «hjerterom» der konkurrenter, samarbeidspartnere og gründere kan møtes og dele ideer for å drive bransjen fremover, sier Camilla Krogh, daglig leder for Ulven AS og Construction City.

Et område for alle på Ulven

Seks rause kontorfløyer knytter seg direkte til hjerterommet og etablerer et samlet anlegg med gode relasjoner mellom prosjektets funksjoner. Det grønne elementet er viktig både i utearealer, så vel som fellesarealer og skal være med på å skape et velkommen og varmt miljø.  

― Relasjonen mellom bygget og bygulvet er viktig for ansatte i bygget, så vel som for beboere i Oslos nye bydel. Vårt fokus er at Construction City skal være et inviterende prosjekt og en tydelig identitetsbygger og katalysator for Ulvenområdet, sier Krogh.

Aktuelt - relaterte artikler

Vil legge grønt lokk over E6 på Manglerud

OBOS og NCC tar initiativ til å bygge parklokk over motorveien på Manglerud. Det vil kunne gi bydelen en etterlengtet grønn lunge, fjerne trafikkstøy og åpne for bygging av opp mot 700 nye OBOS-boliger.