Hopp til innhold

33 000 nye medlemmer i OBOS

Over 33 000 fant i fjor veien til OBOS. Dermed startet Norges største boligbyggelag året med nesten 555 000 medlemmer.

Publisert:
fredag 13. januar 2023

Veksten var størst i Oslo med over 11 000 nye medlemmer i fjor. Men interessen for OBOS er stor også andre steder i landet. Et eksempel er Rogaland som hadde en medlemsvekst på 46 prosent.

Medlemsveksten i Norge og Sverige var i fjor på 4,4 prosent sammenlignet med året før.

– Det er gledelig at så mange ser verdien av å være medlem. Vi skal fortsette å være tett på medlemmene og satser enda mer på å utvikle nyttige, bærekraftige og lønnsomme fordeler de trenger i hverdagen. I år vil vi også styrke innsatsen for å nå de yngre medlemmene enda bedre med relevante fordeler, sier Clarisse Aase Ovrum, medlemsdirektør i OBOS.

Mange fordeler

For mange er forkjøpsretten til over 90 000 boliger en viktig grunn til å være medlem i OBOS. I tillegg kan medlemmene benytte seg av et omfattende medlemsprogram med faste rabatter og fordeler. Bruken av disse fordelen økte i fjor med 30 prosent. OBOS tilbyr også ordningene Bostart og Deleie som senker terskelen til boligmarkedet for flere.

Lojale medlemmer

– Vi ser at medlemsfordeler som rabatter på kultur, idrett, reiser, interiør og byggevarer er en viktig grunn til at man blir medlem – og ikke minst at man forblir det, sier Ovrum.

Medlemstilbudene ble i fjor brukt mer enn noen gang, og det ble handlet for mer enn 700 millioner kroner med OBOS-rabatter i 2022.

Blant medlemsfordelene som ble aller mest brukt finner vi blant annet Maxbo, Tusenfryd, Apollo og Tryg Forsikring. I 2022 ble medlemsprogrammet utvidet og det ble startet samarbeid med blant annet SNØ, Fresh Fitness og ODEON kino.

 

 

Aktuelt - relaterte artikler

Vil legge grønt lokk over E6 på Manglerud

OBOS og NCC tar initiativ til å bygge parklokk over motorveien på Manglerud. Det vil kunne gi bydelen en etterlengtet grønn lunge, fjerne trafikkstøy og åpne for bygging av opp mot 700 nye OBOS-boliger.