BankID bytter ut driftsleverandør

Fra 21. til 26. oktober bytter BankID driftsleverandør. I løpet av denne perioden kan BankID være utilgjengelig og derfor berøre flere av våre tjenester som benytter denne løsningen.

Trygghet og goder

OBOS er en stor organisasjon, med lange tradisjoner og solid økonomi.

Vi er opptatt av å være skikkelige. Dette er en av våre verdier, og den gjelder selvsagt også i ansattforholdene.

Pensjons- og forsikringsordninger

I tillegg til å ha alt det grunnleggende i orden, er OBOS opptatt av god trygghet både for de ansatte og deres familier. Dette gjenspeiles i de gode forsikrings- og pensjonsordningene OBOS har. Nyansatte blir automatisk meldt inn i vår innskuddbaserte pensjonsordning. 

Personallån

Ansatte i OBOS har mulighet til å få ekstra gode vilkår på både boliglån og sparing i OBOS-banken. Det gunstige personallånet er en fin mulighet som gis til fast ansatte i OBOS og heleide datterselskaper.

Privatforsikring

Tryg Forsikring gir 30% rabatt på private forsikringer. Fri kjørelengde og ingen egenandel eller bonustap under tjenestekjøring.

Bedriftshytter i inn- og utland

Som ansatt i OBOS kan du leie OBOS-hytter og -leiligheter i Norge, Italia og Spania. Det er flere forskjellige å velge mellom, og leieprisen er det ingenting å si på!

Avtaler og rabatter

OBOS-ansatte har flere faste fordeler, som for eksempel gratis inngang på Skimuseet i Holmenkollen og Norsk Folkemuseum på Bygdøy, rabatt på elsykkel og leiebil. Det dukker også stadig opp tilbud og kampanjer som gjør det mulig for ansatte å oppleve nye ting til en billig penge, særlig på kulturfronten. 

Dise tre lenkene mangler: