Trygghet og goder

OBOS er en stor organisasjon, med lange tradisjoner og solid økonomi.

Vi er opptatt av å være skikkelige. Dette er en av våre verdier, og den gjelder selvsagt også i ansattforholdene.

Pensjons- og forsikringsordninger

I tillegg til å ha alt det grunnleggende i orden, er OBOS opptatt av god trygghet både for de ansatte og deres familier. Dette gjenspeiles i de gode forsikrings- og pensjonsordningene OBOS har. Nyansatte blir automatisk meldt inn i vår innskuddbaserte pensjonsordning. 

Personallån

Ansatte i OBOS har mulighet til å få ekstra gode vilkår på både boliglån og sparing i OBOS-banken. Det gunstige personallånet er en fin mulighet som gis til fast ansatte i OBOS og heleide datterselskaper.

Privatforsikring

Tryg Forsikring gir 30% rabatt på private forsikringer. Fri kjørelengde og ingen egenandel eller bonustap under tjenestekjøring.

Bedriftshytter i inn- og utland

Som ansatt i OBOS kan du leie OBOS-hytter og -leiligheter i Norge, Italia og Spania. Det er flere forskjellige å velge mellom, og leieprisen er det ingenting å si på!

Avtaler og rabatter

OBOS-ansatte har flere faste fordeler, som for eksempel gratis inngang på Skimuseet i Holmenkollen og Norsk Folkemuseum på Bygdøy, rabatt på elsykkel og leiebil. Det dukker også stadig opp tilbud og kampanjer som gjør det mulig for ansatte å oppleve nye ting til en billig penge, særlig på kulturfronten. 

Dise tre lenkene mangler: