Bilde av sommertraineer i 2020

Sommertrainee innen kommunikasjon og markedsføring

Studerer du kommunikasjon og markedsføring? I OBOS kan du bli sommertrainee i kommunikasjons- og markedsavdelingen. Vi byr på en utfordrende sommer som vil gi deg en verdifull erfaring!

Sommertrainee-programmet er lagt opp til å gi deg utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, slik at du skal få oppleve ulike sider av arbeidshverdagen til en OBOS-ansatt og få en innsikt i hvordan OBOS jobber. Du vil kunne få sette din kunnskap fra skolebenken i praksis, med muligheter til å være kreativ og skape noe med det tverrfaglige prosjektet. 

Hvem er vi?

I kommunikasjon- og markedsavdelingen har vi samlet de råeste og mest effektive på kommunikasjon, kundeopplevelse og merkevare. Vi jobber daglig med å sikre enhetlige kundeopplevelser, samtidig som vi styrker merkevaren og omdømmet til OBOS. Kommunikasjon- og markedsavdelingen jobber tett sammen slik at vi treffer de kommersielle målene – på tvers av selskaper og landegrenser, i egne, fortjente og betalte kanaler.

Hva kan du forvente? 

En morsom og innholdsrik sommer! Du vil få en god smakebit på arbeidshverdagen i OBOS og arbeidslivet. Den første dagen som sommertrainee vil du bli tatt godt imot av nye kollegaer og fadderen din, som har gledet seg til å møte deg og er ivirg etter å gi deg den beste erfaringen.

Hva kommer du til å gjøre? 

Arbeidsoppgavene i kommunikasjons- og markedsavdelingen varierer fra år til år – også for sommertraineene. Tidligere sommertraineer har skrevet saker til bladet Bolig & Miljø, OBOS-bladet og obos.no, pluss pressemeldinger og intervjuer. I tillegg har de produsert innhold til ulike SOME-kanaler og filmer for Boligkonferansen og OBOS Living Lab. De har også jobbet med å utvikle strategi og markedsplan for appen Nabohjelp, utforme rapport om OBOS Nærkontor, og gjort innholdsanalyse og segmentering av kundegrupper til OBOS’ ulike tjenester.

 

Sommertraineer som spiser ute i parken.

Møt tidligere sommertraineer!

Det er mange spennende jobber i OBOS – mye innen bolig, men også mye mer enn bolig. Hvert år hører vi med våre sommertraineer hva de tenker om programmet og hvilke erfaringer de har fått. Hvorfor søkte de i utgangspunktet? Har de fått jobbet med mye forskjellig? Og var det slik de håpet på?

Se prosjektene til tidligere sommertraineer

Hvert år får sommertraineene et tverrfaglig prosjekt som skal presenteres på slutten av sommeren. I 2020 var oppgaven "Eventyret Ulven".