Sommertraineer utenfor kontoret til OBOS Eiendomsmeglere.

Sommertrainee innen eiendomsmegling

Studerer du eiendomsmegling? I OBOS kan du bli sommertrainee i OBOS Eiendomsmeglere. Vi byr på en utfordrende sommer som vil gi deg en verdifull erfaring!

Sommertrainee-programmet er lagt opp til å gi deg utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, slik at du skal få oppleve ulike sider av arbeidshverdagen til en OBOS-ansatt og få en innsikt i hvordan OBOS jobber. Du vil sette din kunnskap fra skolebenken i praksis, med muligheter til å være kreativ og skape noe med det tverrfaglige prosjektet. 

Hvem er vi? 

I avdelingen OBOS Eiendomsmeglere har vi samlet ekspertene på å selge OBOS boliger. Totalt har vi 11 kontorer spredt i Sør-Norge, med over 60 lokalkjente meglere. Hver dag er vi i kontakt med mennesker på jakt etter drømmehjemmet eller som ønsker å selge sin nåværende bolig. Vi vet godt hva boligkjøpere ser etter, og det i denne erfaringen vi kan oppnå gode priser og fornøyde kunder.

Hva kan du forvente? 

En morsom og innholdsrik sommer! Du vil få en god smakebit på arbeidshverdagen i OBOS og arbeidslivet generelt. Den første dagen som sommertrainee vil du bli tatt godt imot av nye kollegaer og fadderen din, som har gledet seg til å møte deg og er ivirg etter å gi deg den beste erfaringen.

Hva kommer du til å gjøre? 

Arbeidsoppgavene i OBOS Eiendomsmeglere varierer fra år til år – også for sommertraineer. Tidligere har sommertraineer gjort alt fra å innhente opplysninger og utarbeide salgsoppgaver til å forberede dokumenter til kontrakt og befaring. De har bistått meglerne i deres arbeidshverdag og jobbet med det tverrfaglige prosjektet, som har gitt dem en bred erfaring og morsom sommer. 

 

Sommertraineer som spiser ute i parken.

Møt tidligere sommertraineer!

Det er mange spennende jobber i OBOS – mye innen bolig, men også mye mer enn bolig. Hvert år hører vi med våre sommertraineer hva de tenker om programmet og hvilke erfaringer de har fått. Hvorfor søkte de i utgangspunktet? Har de fått jobbet med mye forskjellig? Og var det slik de håpet på?

Se prosjektene til tidligere sommertraineer

Hvert år får sommertraineene et tverrfaglig prosjekt som skal presenteres på slutten av sommeren. I 2020 var oppgaven "Eventyret Ulven".