Bli kjent med tidligere traineer 2018

Det finnes mange spennende jobber i OBOS – innen mye mer enn bare bolig. Her kan du møte noen av studentene som har vært sommertraineer i OBOS tidligere.

Anuja Kirupanithy

– ingeniørfag

Anuja var ferdig med det tredje året på det integrerte masterprogrammet bygg- og miljøteknikk på NTNU da hun var sommertrainee i OBOS i 2018. Som sommertrainee jobbet hun i OBOS Nye Hjem – et selskap i OBOS som utvikler nye boligprosjekter. 

  Hvorfor valgte du OBOS?

  – Traineeprogrammet virket veldig gjennomført, spennende og lærerikt! Jeg ville veldig gjerne bli kjent med OBOS som en potensiell arbeidsgiver og syntes de hadde flere spennende prosjekter og samarbeid! 

  Hva var det beste med å være trainee?

  – Det beste med å være trainee har vært å få lov til å se alle de ulike sidene ved jobben på så kort tid! I løpet av syv uker fikk jeg virkelig bli kjent med OBOS og hverdagen i OBOS Nye Hjem. Ikke minst var det utrolig hyggelig å bli kjent med de andre traineene med ulik bakgrunn og utdanning. 

  Fredrik Blich

  – eiendomsfag

  Fredrik var ferdig med det fjerde året på master i eiendom på NMBU da han var sommertrainee i 2018. Han jobbet i OBOS Forretningsbygg – et selskap i OBOS som utvikler og forvalter næringseiendom.

   Hvorfor valgte du OBOS?

   – For å få et innblikk i de ulike sidene ved et stort konsern, og som Norges største boligbyggerlag var OBOS et naturlig valg. Oppholdet har gitt meg anledning til å få en reell innsikt i konsernet, og mulighetene som eksisterer her. I tillegg er det en fremragende måte å knytte kontakter på.

   Hva var det beste med å være trainee?

   – Å få delta i et stimulerende arbeidsmiljø med utfordrende arbeidsoppgaver og inspirerende kollegaer. I tillegg var det verdifullt å kunne dele erfaringer med de andre traineene, samt å kunne sette den tillærte kunnskapen fra studiene ut i praksis.

   Vilde Caroline Gundersen

   – kommunikasjonsfag

   Vilde Caroline gikk siste året på bachelor i statsvitenskap på Universitetet i Oslo da hun var sommertrainee i OBOS i 2018. Hun har i tillegg studert medievitenskap, journalistikk og sosiologi. Som sommertrainnee jobbet hun i både kommunikasjonsavdelingen og i divisjon for digitale tjenester.

    Hvorfor valgte du OBOS?

    – Jeg ønsket å bli bedre kjent med hvordan det var å jobbe i en større bedrift, som også var ledende i sitt marked. Derfor var OBOS et naturlig valg for meg. 

    Hva var det beste med å være trainee?

    – Det beste med å være trainee har vært å bli kjent med så mange flott ansatte, jobbe med krevende og relevante oppgaver og alt det sosiale rundt OBOS. 

    Haakon Blakstad Pedersen

    – ingeniørfag

    Haakon var ferdig med det andre året av master i bygg- og miljøteknikk på NTNU da han var sommertrainee i 2018. Han jobbet i OBOS Nye Hjem – et selskap i OBOS som utvikler nye boligprosjekter. 

     Hvorfor valgte du OBOS?

     – Jeg møtte en tidligere trainee på karrieredagen til Bygg- og Miljøteknikk i Trondheim. Etter møtet skjønte jeg hvor relevant OBOS er som arbeidsplass for meg, og hvor mye mer jeg kunne lære om konsernet.

     Hva var det beste med å være trainee i OBOS?

     – Det beste med å være trainee må være at jeg sjelden satt stille på en dag. En dag for meg kunne bestå av å være med på overleveringer på Lambertseter, etterfulgt av å lage parkeringsfordeling på hovedkontoret, for så å være med på møter med arkitekter i byen.

     Marte Bjerknes

     – HR og personalledelse

     Marte har fra tidligere en bachelorgrad i psykologi. Da hun var sommertrainee i OBOS sommeren 2018, hadde hun fullført det andre året av en ny bachelorgrad, innen HR og personalledelse på Høyskolen Kristiania. Som sommertrainee jobbet Marte i HR-avdelingen i OBOS. 

      Hvorfor valgte du OBOS?

      – Jeg valgte OBOS fordi de har så varierte arbeidsoppgaver på tvers av organisasjonen. Jeg visste at OBOS var et sted jeg kunne få verdifull erfaring, gjennom mange ulike perspektiver. 

      Hva var det beste med å være trainee?

      – Det beste med å være trainee i OBOS er at du får stor tillit med en gang – og reelle arbeidsoppgaver. Du blir bedre kjent med OBOS, samtidig som du får faglige utfordringer gjennom sommeren. 

      Sommertraineeprogram

      Sommertraineeprogram

      OBOS tilbyr sommertraineeprogram for studenter i flere ulike fagområder. Vi kan mye mer enn bare bolig!

      Bli sommertrainee i OBOS