sommertrainees foran hammersborg torg

Sommertrainee i OBOS

Vi vet det kan være vanskelig å velge framtidig karrierevei, men vi kan hjelpe deg. Bygg din framtid her – bli vår nye sommertrainee!

Hvorfor bli sommertrainee i OBOS?

OBOS er en av de største boligbyggerne i Norden, eid av over en halv million medlemmer. Mye har endret seg siden OBOS ble etablert i 1929, og OBOS vokser raskt med mange spennende utfordringer. Og du kan ta del i dette til sommeren!  

Hvert år velger vi ut noen heldige kandidater innen ulike fagområder til OBOS' Sommertrainee-program. Som trainee vil sommeren bli utfordrende, lærerik og sosial. Du vil få relevante arbeidsoppgaver og verdifull erfaring, og jobbe sammen med faglige sterke og trivelige kollegaer – pluss ha det gøy sammen med de andre sommertraineene.

Om Sommertrainee-programmet

Arbeidsoppgaver og oppfølging

Du vil få varierte arbeidsoppgaver og tett oppfølging gjennom hele programmet. Arbeidsoppgavene vil varierer etter hvilken avdeling du jobber i, og du vil få nødvendig opplæring og veiledning. Du vil også få din egen fadder, som vil være tilgjengelig og kan ta litt ekstra vare på deg. Ikke nok med spennende arbeidsoppgaver, du vil delta i flere møter og/eller befaringer, pluss ta del i faglige diskusjoner i avdelingen. 

Tverrfaglig prosjekt

I løpet av sommeren vil du jobbe sammen med de andre traineene på et tverrfaglig prosjekt. Prosjektet varierer fra år til år og består av ulike caseoppgaver. På slutten av sommeren vil dere presentere resultatet av samarbeidet og kan vise fram det flotte arbeidet deres.

Se noe av det sommertraineene jobbet med i 2021

Sosiale medier-prosjekt

Erfaring med sosiale medier er alltid positivt. Derfor vil du sammen med en annen trainee ha ansvaret for OBOS sin Facebook-side og Instagram-konto. Her vil du ha en "take over" og kan selv velge hva du vil legge ut av bilder, videoer og historier. Dette er muligheten for at du kan vise andre hva din opplevelse av programmet er og hva du gjør som sommertrainee i OBOS.

Sosiale sammenkomster

Å være sommertrainee i OBOS er noe helt annet enn en vanlig sommerjobb. Vi arrangerer flere fellessamlinger og teambuilding-dager gjennom sommeren, hvor du blir godt kjent med de andre traineene. Du vil kunne utveksle erfaringer, jobbe på tvers av avdelinger og bygge nettverk hele sommeren.

Arbeidstid, ferie og lønn

Som sommertrainee starter traineeperioden i begynnelsen av juni og slutter i midten av august. Det er totalt ni uker med moro på OBOS sine kontorer, inkludert to uker ferie. 

Du får selvsagt timelønn for det du jobber. Vi har 37 timers arbeidsuke fra mandag til fredag. 

Søknadsfrist

Klar for å søke? Fristen for å søke årets program har dessverre gått ut, men fortvil ikke; til høsten vil vi legge ut en ny annonse for sommertraineeprogrammet 2023. Følg med!

Hva studerer du?

OBOS har virksomheter innen mange ulike fagområder, så velg ditt fagområde og finn det som passer deg best.

Emblem fra Universum kåring 2021.

Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

Fjerde året på rad har OBOS blitt kåret til eiendomsbransjens mest attraktive arbeidsplass blant studenter. I underkant av 14 000 studenter fra 24 utdanningsinstitusjoner har svart på årets undersøkelse.

Sommertrainee Aleksander Bergersen.
Jeg opplevde at jeg kunne bidra med og bruke min kompetanse fra starten av, gjennom at jeg fikk tildelt arbeidsoppgaver og ansvar allerede fra første dag. Det har i tillegg vært stas å bli møtt av hyggelige kolleger som både er nysgjerrige på oss og ivrige etter å dele sin kunnskap. Aleksander Bergersen, sommertrainee i 2021

Se hva tidligere sommertraineer har gjort

Hvert år får sommertraineene et prosjekt som skal presenteres på slutten av sommeren. Ta en titt hva tidligere sommertraineer har gjort, så vet du hva du kan glede deg til!