OBOS-ansatt Mario Vahos utenfor hovedkontoret.

– Et sted hvor jeg kan lære, men også bidra!

Mario Vahos kom til OBOS i juni, og har allerede gjort seg opp mange tanker om sin nye arbeidsplass. – Vi er med på å bygge framtidens samfunn, da er det viktig å vite at det vi gjør har stor betydning for alle rundt oss.

Mario er blant annet utdannet arkitekt fra NTNU, og jobber nå som prosjektleder utvikling i OBOS Nye Hjem. Mario ønsket å jobbe i OBOS fordi han hadde lyst på nye utfordringer og ville lære mer om byutviklingen fra et nytt perspektiv. Visjonen om å bygge framtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer, er noe både han og OBOS deler.

Uante muligheter

Som prosjektleder har Mario ansvar for store byutviklingsprosjekter. Det å jobbe med dyktige mennesker på tvers av fag opplever han som en veldig interessant. – Det gir en bedre forståelse av hvordan hele prosessen fungerer, fra kjøp av tomt til gjennomføring av byggene, mener Mario. Lederstillingen innebærer å få ulike fagmiljøer og mennesker til å arbeide sammen for å gjennomføre prosjekter av høy kvalitet. Dette driver Mario, og han beskriver det som utrolig givende å jobbe i team for å oppnå mål sammen.

En av grunnene til at Mario valgte OBOS er mulighetene som finnes internt.  – Nå som jeg er i selskapet opplever jeg at det er veldig mange utviklingsmuligheter både i avdelingen, og på tvers av avdelinger. Det er viktig for meg å jobbe et sted der jeg kan utvikle meg, og jeg opplever at OBOS tilrettelegger for dette. Det gir meg en ekstra motivasjon til å jobbe hardt og se fram til nye muligheter.

En jobb med mening

Som prosjektleder har Mario ansvar for byutviklingsprosjekter i hele landet. – Jeg føler et sterkt sosialt ansvar for det jeg gjør, i og med at vi tar beslutninger som påvirker stedene der nåværende og framtidige generasjoner skal bo, jobbe og leke i hverdagen.

OBOS har en lang historie, og Mario syntes den historiske delen er meget viktig. En rik historie knyttet til fellesskap, stedsutvikling, innovasjon og gode bomuligheter for alle er noe av det han forbinder med OBOS.

I sin korte tid i OBOS opplever Mario at folk er engasjert i det de gjør, noe han setter stor pris på.

– Å bli kjent med folk og opprette et godt samarbeidsmiljø er viktig for min hverdag. Det fører ofte til interessante diskusjoner og dynamiske prosesser, og det synes jeg er gøy. Å sette seg høye mål og legge til rette for at andre kan yte sitt beste er noe jeg sikter mot i alle prosjektene jeg jobber med. Det gir meg motivasjon til å jobbe hardt og til å gjøre det lille ekstra hver dag.

Til andre som ønsker å jobbe med det samme har Mario noen tips:

– Vi jobber ofte i team, så det å dyrke fram et godt arbeidsmiljø er avgjørende for å lykkes. Å være nysgjerrig, tørre å stille spørsmål, vise respekt og være tydelig er et godt utgangspunkt for å lykkes og ha det fint på jobb!

Se våre ledige stillinger

Hvem er Mario Vahos?

Født: Bogota, Colombia

Funfact: Har bodd i fem land

Har en Associate in Arts fra Miami Dade College i USA, en Master i Arkitektur fra NTNU i Trondheim, og en Executive Master i Analytics for Strategic Management fra BI i Oslo.

Har jobbet på NTNU som vitenskapelig assistent, som arkitekt/byplanlegger hos DARK arkitekter og de siste 6 årene hos A-lab som Assosiert Partner.