Tre ansatte utenfor OBOS hovedkontor

Jobb hos oss

Vil du være med på å bygge framtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer? Da har du gode muligheter for en spennende karriere hos oss!

Menneskene er vår viktigste ressurs

Prosjektsjef Ida bygger fremtidens hjem og byområder. En viktig del av jobben er å planlegge for at folk skal trives der de bor.

Mangfold og like muligheter

Vi er avhengig av å ha mennesker på laget som gjenspeiler samfunnet rundt oss. Hos oss skal alle ha like muligheter, uavhengig av kulturell bakgrunn, funksjonsevne, kjønn eller seksuell legning. Det at vi er ulike og mangfoldige gjør oss bedre rustet til å utvikle produkter, løsninger og tjenester som samfunnet rundt oss har behov for.

Dette er våre løfter til deg

Ansatte er vår viktigste ressurs! Gjennom å tilby de mest spennende oppgavene, et tydelig samfunnsengasjement og et utviklende arbeidsmiljø, sikter vi mot å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere.

Elleve sommertraineer smiler til kamera

Sommertraineeprogram

OBOS tilbyr sommertraineeprogram for studenter i flere ulike fagområder. Vi kan mye mer enn bare bolig!

Bli sommertrainee i OBOS

Karrieredager og bedriftspresentasjoner

Vi er til stede på flere studiesteder i løpet av året, på både karrieredager og bedriftspresentasjoner. Dette er en fin arena for å bli bedre kjent med oss.

Her kan du møte oss
Illustrasjon av en kvinne foran en humpete vei og en snødekt fjelltopp i horisonten.

Visjon og verdier

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. Våre verdier er limet i konsernet – det som gjør OBOS gjenkjennelige over tid, selv om tidene forandrer seg.