Stallerudveien 103

Utleieboliger på Østensjø i Oslo. Husk at du må være OBOS-medlem for å kunne søke.

1 av 3

Pris per måned fra
NOK 8,000 - NOK 9,500

Antall leiligheter
11
Antall soverom
1
Primærrom
28 - 45 m²

Om boligen

Om boligene

Stallerudveien 103 ligger i bydel 11, Bøler. Leilighetene ligger i tilknytning til Bogerud senter ved Bogerud T-banestasjon. Flere bussruter har også holdeplass her.

På senteret finnes blant annet postkontor, frisør, lege, tannlege, dagligvareforretning samt spesialforretninger.

Bydelen har god barnehagedekning. De nærmeste grunnskolene er Nøklevann og Rustad. Området sogner til Ulsrud videregående skole.

Østmarka ligger like ved med rike muligheter for friluftsliv. Det er også kort vei til Haraløkka idrettsanlegg med muligheter for ballspill og lek.

Boligene ligger i 2. etasje over forretningene. Hybelleilighetene egner seg maksimalt for 1 person. De leies ut umøblert. 

Standard

Mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad/WC. Frisklufttilførsel gjennom spalteventil i vinduer og tallerkenventil på veggen. 

Det er dusjbad med WC. Leiligheten er utstyrt med dekoder, og beboer må selv sørge for kanalabonnement. Dekoder skal stå igjen i leiligheten når den fraflyttes. Anlegget leveres av RiksTV. 

Leilighetene har sentralvarme. Varmt vann leveres fra felles varmtvannsanlegg. Utgiftene til oppvarming og varmt vann er inkludert i husleien.

Det er montert røykvarsler i alle leilighetene. Brannslukningsapparat er montert i leiligheten.

Fellesarealer

Det er boder og fellesvaskeri i kjelleren. Under Bogerud senter er det garasjeplasser som kan leies gjennom OBOS Forretningsbygg AS.