Solheimveien 1, Høyjord

Utleieboliger på Høyjord i Andebu. Leilighetene er prioritert for søkere under 30 år, men søk gjerne om du er over 30 år.

Pris per måned
NOK 6,200

Antall leiligheter
3
Antall soverom
1
Primærrom
48 m²

Om boligen

Om boligene

Solheimveien ligger i Høyjord nær Høyjord stavkirke. Avstand til Andebu sentrum 10,5 kilometer og til Tønsberg sentrum 24,5 kilometer. Det er mange forretninger i Andebu sentrum.

Eiendommen er oppført i 1990 og består av en 3-mannsbolig i en etasje.

Det er tre leiligheter på eiendommen. Leilighetene har terrasse/hageflekk og utvendig bod. Leilighetene leies ut umøblert.

Eiendommen består av tre 2-roms leiligheter med nettoareal på 48 kvadratmeter.

Standard

Leilighetene har elektrisk oppvarming med panelovner, og varmt vann fra egen bereder i kjøkkenbenk. Leietaker må tegne eget strømabonnement.

Det er dusjbad med WC. Det skal være montert speil, dusjkabinett, knagger og holder til toalettpapir. Uttak til vaskemaskin.

Det er mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad, WC og kjøkken. Frisklufttilførsel skjer gjennom spalteventil i vinduer og klaffventil på veggen.

Det er montert brannvarsler i alle leilighetene. Pulverapparat i gang.

Bygningen er fullverdiforsikret. Leietaker står imidlertid ansvarlig for skader på leilighetens dører og vinduer, innbo og løsøre, og må derfor selv tegne egen hjemforsikring i tillegg.

TV/Internett er ikke inkludert i husleien.

Fellesarealer

Parkering på parkeringsplass.

Felles gressplen.