Smed Larsens vei 3 - 12

Utleieboliger i sentrum av Tjøme. Husk at du må være OBOS-medlem for å kunne søke. Leilighetene er prioritert for søkere under 30 år.

Pris per måned
NOK 6,000

Antall leiligheter
12
Antall soverom
1
Primærrom
48 m²

Om boligen

Om boligene

Smed Larsens vei ligger i Haug-feltet rett ved Tjøme sentrum. Avstand til Tønsberg sentrum er 19 kilometer.

Det er mange forretninger i Tjøme sentrum. Kort vei til barnehage, skole og golfbane.

Eiendommen er oppført i 1990 og består av 3 4-mannsboliger i to etasjer. Utvendig trappeoppgang til leilighetene i 2. etasje. 

Leilighetene totalrenoveres fortløpende innvendig fra våren 2011.  Det er 12 stk. 2-roms med nettoareal 48 kvadratmeters leiligheter på eiendommen.

Leilighetene i 1. etasje har terrasse/ hageflekk og leilighetene i 2. etasje har balkong. Leilighetene leies ut umøblert. 

Standard

Leilighetene har elektrisk oppvarming med panelovner, og varmt vann fra egen bereder i kjøkkenbenk. Leietaker må tegne eget strømabonnement.

Det er dusjbad med WC. Det skal være montert speil, dusjkabinett, knagger og holder til toalettpapir. Uttak til vaskemaskin.

Det er mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad, WC og kjøkken. Frisklufttilførsel skjer gjennom spalteventil i vinduer og klaffventil på veggen. 

Leilighetene er tilknyttet antennelag med cirka 12 kanaler.

Bygningen er fullverdiforsikret. Leietaker står imidlertid ansvarlig for skader på leilighetens dører og vinduer, innbo og løsøre, og må derfor selv tegne egen hjemforsikring i tillegg.

Det er montert brannvarsler i alle leilighetene. Pulverapparat i gang.

Fellesarealer

Parkering på parkeringsplass.