Mogensvegen 9 - 39

Utleieboliger i Spjelkavik i Ålesund. Alle kan søke, du trenger ikke være OBOS-medlem.

Pris per måned fra
NOK 7,300 - NOK 8,200

Antall leiligheter
16
Antall soverom
1 - 2
Primærrom
45 - 57 m²

Om boligen

Om boligene

Utleieboligene ligger i Spjelkavik i Indre Bydel, cirka 12 kilometer fra Ålesund sentrum. Det er gangavstand til dagligvare, Moa kjøpesenter, skoler og barnehager. Flott turterreng i nærheten.

Bygningen

Bygningen består av rekkehus i to etasjer, både vertikalt – og horisontaltdelt. Inngang til leilighetene i 2. etasje via svalgang og utvendig trapp. Det er totalt 16 leiligheter på eiendommen.

Standard

Toromsleilighetene har en størrelse på cirka 47 kvadratmeter og består av stue med kjøkkenkrok, ett soverom, bad/vaskerom. I tillegg kommer utvendig bod.

Treromsleilighetene har en størrelse på cirka 57 kvadratmeter og består av stue med kjøkkenkrok, to soverom, bad/vaskerom. I tillegg kommer utvendig bod.

Leilighetene har elektrisk oppvarming med panelovner. Varmtvann fra egen bereder. Leietaker må tegne eget strømabonnement. Det er montert røykvarsler. Pulverapparat finnes i leilighetene.

Boligene har mekanisk ventilasjon med avtrekk fra bad, WC og kjøkken. Frisklufttilførsel skjer gjennom spalteventil i vinduer.

Parkering på felles parkeringsplass. 

Forsikring

Bygningen er fullverdiforsikret. Leietaker står imidlertid ansvarlig for skader på leilighetens innbo og løsøre, og må derfor selv tegne egen hjemforsikring i tillegg.

Depositum

Leie per måned for 2-roms: kr 6000 / Depositum kr 22 000 (per februar 2017)
Leie per måned for 3-roms: kr 7000 / Depositum kr 26 000 (per februar 2017)