Gutt med sekk som holder i en ytterdør.

OBOS-nøkkel

En OBOS-nøkkel fungerer som en elektronisk dørlås. Med den kan du åpne døren med mobilen og dele nøkler like enkelt som du sender en tekstmelding.

Alt du må vite om OBOS-nøkkel

OBOS-nøkkel er en digital nøkkel som flytter nøkkelknippet ditt til mobilen. Med OBOS-nøkkel kan du enkelt åpne dører og dele nøkler med familien, venner og andre. De digitale nøklene er personlig, lett å dele og lett å slette.

Fem fine fordeler med OBOS-nøkkel

 1. Illustrasjon som viser en plante med penger som blader

  Reduserte kostnader

  Fysiske nøkler er en høy kostnad for mange boligselskaper. Med en elektronisk dørlås som OBOS-nøkkel, reduseres mekanisk slitasje på fellesdører og antall bestilling av systemnøkler.

 2. Illustrasjon med to hender rundt et hus

  Bedre oversikt

  Det er vanskelig å ha full oversikt over fysiske nøkler. OBOS-nøkkel gir styret en egen styreportal så de alltid har fullstendig oversikt.

 3. Enklere hverdag

  Nøkkelen er elektronisk og kan ikke mistes, den er alltid med deg. Med OBOS-nøkkel kan du dele nøkler med familie, venner og andre. Og ikke minst, åpne dører med et enkelt sveip.

 4. Framtidsrettet infrastruktur

  OBOS-nøkkel kan brukes av godkjente tjenesteleverandører for levering av pakker, varer og tjenester – og ingen trenger å være hjemme.

 5. illustrasjon av mennesker med flyttekasser

  Effektivt styrearbeid

  Med OBOS-nøkkel får styret et digitalt verktøy for enkel og effektiv administrasjon av digitale nøkler. Styret kan overlevere nøkler eller slippe inn håndverkere og andre uten å være fysisk tilstede. 

   
Disse gutta åpner og låser døra med mobilen

Disse gutta åpner og låser døra med mobilen

Romkameratene Mikkel Fyrsteng Tretterud (28) og Sebastian Legaard Engeland (29) tror OBOS-nøkkelen er framtidens nøkkelknippe.

Les deres erfaring med OBOS-nøkkel
Illustrasjon av to mennesker som håndhilser

Ofte stilte spørsmål

Kan alle mobiler brukes? Eller lurer du kanskje på om den elektroniske dørlåsen passer for alle dører? Vi har samlet de mest stilte spørsmålene.