Illustrasjon tilknyttet Styrerommet som viser tre personer i styremøte og en som går hms-runde

Alt styret ditt trenger - i en pakke

Vi ønsker å gjøre det enkelt og givende å være med i et styre uansett eieform, hvor i landet du bor, eller størrelse. Spar tid, effektiviser og profesjonaliser styrearbeidet med våre markedsledende tjenester - til glede for både styrer og beboere.

Markedets beste digitale tjenester

Styrerommet er et digitalt styrerom som gir styret full kontroll på alle styrets oppgaver og aktiviteter. Sammen med beboerportalen VIBBO sikrer disse tjenestene en enkel, effektiv og profesjonell ramme rundt styrearbeidet, og god kommunikasjon med beboerne.

En mann smiler og folk leker og rusler bak ham i et nabolag
Som ny styreleder i fjor har jeg fått uvurderlig hjelp og svar på de spørsmålene jeg har hatt fra rådgiveren vår Styremedlem

  1. Bistand uansett hvor i landet du er: Rådgiveren kan bistå med hjelp til alt fra regnskap og administrasjon til tekniske spørsmål og praktisk drift, og henter ved behov inn spesialkompetanse fra andre områder i OBOS, som bank, forsikring og rehabilitering.  

  2. Økonomi og administrasjon: Omfanget av rådgiverens oppgaver avtales ut fra styrets behov, men inkluderer som oftest styremøter, årsmøter, HMS, felleskostander, beboerinformasjon, lovverk. regnskap, budsjettering, rapportering, finansiering og sparing.

  3. Våre arkitekter og fageksperter ser på muligheter og begrensninger på din tomt, og finner de beste løsningene for en ny bolig.

    Juridisk bistand: Ved behov for juridisk bistand, har våre advokater lang erfaring og spesialkompetanse innenområder som kontraktsrett, plan og bygg, husleie, eiendomsmegling og finans. 

Profesjonell økonomistyring

Det er mange økonomiske - og administrative oppgaver som inngår i den daglige driften av et borettslag, eller sameie. Våre fagfolk har lang erfaring og spisskompetanse på å håndtere disse på en god måte. Dermed kan ditt styre fokusere på de oppgavene som dere synes er viktige, vel vitende om at økonomien er tatt profesjonellt hånd om.