Vibbo APP

Last ned Vibbo som app

Med Vibbo som app på iPhone og Android er det enda enklere å holde seg oppdatert på hva som skjer i borettslaget eller sameiet.

Den helt nye appen gjør Vibbo enda mer tilgjengelig, så styre og beboere kan kommunisere med hverandre og samarbeide om å skape et best mulig boligfellesskap.

Akkurat som på nett

Appen gir styret tilgang til alle de samme funksjonene som i webløsningen, med mulighet for å publisere nyheter, opprette temaer, svare på kommentarer, administrere beboere og mye mer.

Både styremedlemmer og beboere logger inn på appen med telefonnummeret sitt og blir automatisk tatt til riktig borettslag eller sameie, akkurat som på Vibbo.no.

Effektiv varsling

Med pushvarsler fra appen er det enklere enn noensinne å følge med på Vibbo, som kan være svært nyttig når styret trenger å få ut viktig informasjon til beboerne.

Under varslingsinnstillinger kan hver enkelt velge å motta pushvarsler på mobilen om «alt som skjer» eller «kun det viktigste». Alle beboere vil bli oppfordret til å skru på varslinger første gang de logger inn på appen.

Få med beboerne

Last ned appen fra App Store eller Google Play. Sørg også for å oppfordre beboerne til å laste ned appen, for eksempel ved å publisere en nyhet på Vibbo. Jo flere som bruker appen, jo mer effektivt kan styret holde alle informert.