Pappa og sønn sitter utenfor utgangsdøren med en telefon

OBOS-nøkkel

OBOS har flyttet nøkkelknippet til mobilen. Med OBOS-nøkkel kan beboere enkelt åpne dører og dele nøkler med mobilen. Styret får full oversikt og kan digitalt administrere hvem som har tilgang til boligselskapet.

Siden lansering har over 200 boligselskaper bestilt OBOS-nøkkel og tjenesten brukes på over 1800 dører.

Hva koster det?

Tjenesten koster kr 15 per leilighet per måned. Dette er en fast pris, uavhengig av antall beboere og antall dører. Det koster eksempelvis et boligselskap med 50 leiligheter kr 750 per måned for tjenesten. Avtalen kommer uten bindingstid og man står fritt til å si opp avtalen med opptil 1 måneds frist.

I tillegg kommer det kostnader for installasjon og maskinvare som en engangskostnad. De boligselskapene som bestiller i løpet av første kvartal 2021, får kostnadene for installasjon og maskinvare på oppgangsdører dekket av OBOS. Boligselskapet betaler da kun en symbolsk sum på kr 200 per oppgangsdør. Det er en forutsetning at det er tilgang til elektronisk sluttstykke og strøm på oppgangsdørene.

For øvrige dører (eksempelvis garasjeporter, fellesvaskerier o.l.) må boligselskapet selv dekke engangskostnaden knyttet til maskinvare og installasjon. Boligselskapet vil motta pristilbud fra en av våre installasjonspartnere som styret kan ta stilling til etter å ha bestilt tjenesten.

Les mer om OBOS-nøkkel
Bestill OBOS-nøkkel

Film om OBOS-nøkkel