Laster resultat
Bilde av Vetlandsveien 68-100. Hvitt firkantet butikklokale med høyblokk i bakgrunnen.

Vetlandsveien 68

Boligdetaljer

Areal
2148 m²

Type
Butikk og handel

Etasjer
2

Eiendommen er et frittstående forretningsbygg i 2 etasjer beliggende i et veletablert boligområde på Oppsal. Den største leietaker er en dagligvareforretning i første etasje.

Det er i tillegg et fysikalsk institutt på eiendommen. I byggets andre etasje har vi utleieleiligheter. Det er god parkeringsdekning på eiendommene for kundene.

Beliggenhet

Eiendommen ligger midt i et boligområde tvers overfor et stort parkeringshus. Det er ca 10 minutters gange til Oppsal t-banestasjon. Herfra tar det 16 minutter med banen til Jernbanetorget.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget. 

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad