Laster resultat
Bilde av Tveita Senter fasade

Tveita Senter

Boligdetaljer

Areal
16000 m²

Type
Kjøpesenter

Antall besøkende
2, 92 mill
Antall butikker
70
Omsetning
NOK 1,040,000,000

Tveita Senter har 70 butikker som representerer de fleste bransjer. Dette er et av de største og mest komplette sentrene i området med blant annet vinmonopol, apotek, bank, eiendomsmegler og en rekke helse- og servicefunksjoner.

I over 40 år har Tveita Senter vært en viktig møte- og handelsplass for Tveita-området. Senteret ble bygget i 1970 og var Norges første overbygde senter.

Gjennom årene har senteret blitt oppgradert flere ganger. I oktober 2003 åpnet nye Tveita Senter etter en omfattende revitalisering og i ble nominert til Årets Kjøpesenterpris 2005.

For mer informasjon om senteret henvises det til www.tveitasenter.no

Beliggenhet

Tveita T-banestasjon ligger i kjelleren til senteret. Reisetid fra Jernbanetorget og Oslo S er cirka 15 minutter. Det er god parkeringsdekning og buss- og taxistasjon like utenfor hovedinngangen.

Senteret ligger sørøst i bydelen på grensen mot Østensjø, midt i et etablert boligområde. Umiddelbar nærhet til Tveten Gård, barnehage samt barne-og videregående skole.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet. 

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkehet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet.Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad