Laster resultat
Bilde av fasaden på Turbinveien 4a i Kværnerbyen i Oslo

Turbinveien 2-4, Kværnerbyen

Boligdetaljer

Areal
6000 m²

Type
Kontor

Etasjer
4

Turbinveien 2 er et rent kontorbygg. Det tidligere hovedkontor til gamle Kværner Brug benyttes i dag av OBOS Nye Hjem og som riggkontor for Kværnerbyens entreprenører. Turbinveien 4 er et eldre administrasjonsbygg klargjort for rehabilitering.

Kværnerbyen er en ny bydel i Oslo, med både fastboende og virksomheter, noe som gir grunnlag for en rekke servicebedrifter. Kværnerbyen har flere tilbud blant annet innen dagligvare og andre forretninger.

Torget, som kalles Smeltedigelen, er en viktig møteplass for både beboere og arbeidere i Kværnerbyen. Mot øst ligger grøntområdet Svartdalsparken med gangstier opp til Brynseng.

Beliggenhet og reisevei

Enten du kommer østfra, vestfra eller fra flyplassen, er Kværnerbyen lett tilgjengelig både bil og kollektivtrafikk.

Det er av- og påkjøringsrampe fra E6/RV190 og adkomst fra forskjellige deler av byen via sykkeltraséer og gangveier. Blant annet er det sykkelvei til Oslo S.

Det tar bare seks minutter med 32 bussen fra Norges kollektivknutepunkt Oslo S. Med 20 minutter på flytoget fra Oslo S til Gardermoen, er heller ikke avstanden lang til resten av verden.

I tillegg til 32-bussen, går bussrutene 34, 70 og 74 til stoppet Kværner i Konows gate, hundre meter fra hovedinngangen. Det er også gangavstand til trikkelinjene 18 og 19. Det er gode parkeringsmuligheter på området.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9045432837604 breddegrad, 10.7868450011923 lengdegrad