Laster resultat
Bilde av Oksenøyveien 80. Et moderne kontorbygg i landlige omgivelser. Funkisstil.

Tornsangerveien 9-21

Boligdetaljer

Areal
11000 m²

Type
Kontor

Etasjer
3

Straks etter at Lund Hagem Arkitekter hadde sluttført prosjektet med Norske Skog sitt nye hovedkontor ble byggene både omtalt i arkitektbransjens bibel Byggekunst samt i praktboken Arkitektur i Norge.

I tillegg fikk Oxenoen Bruk Bærum Kommunes Estetisk Råds diplom i 1999. I 1920 stod Oxenøen Bruk klart. Stedet var et av Norges mest avanserte gartnerianlegg. Det var vakkert og funksjonelt. Gartneranlegget er tegnet av arkitekt Magnus Poulson som også har signert Rådhusene i Oslo og Bærum samt en rekke andre signalbygg. Da Fornebu stengte fikk de verneverdige og opprinnelige bygningene selskap av Norske Skog sitt nye hovedkontor. En av verdens største papiprodusenter ønsket et anlegg som uttrykte både historie og moderne arkitektur. Lund & Hagem Arkitekter skapte et av Norges mest spektakulære hovedkontorbygg. I tillegg til de verneverdige byggene og hovedbygget har eiendommen en brygge med plass til ca. 35 fritidsbåter. Eiendommen ligger nesten innerst i Holtekilen og det tar ca. 7 min å kjøre fra Lysaker stasjon.

Beliggenhet 

Fornebu har et mangfoldig tilbud til de som bor og arbeider i området. I tillegg har Lysaker og nærområdet er stort servicetilbud, bl.a. CC Vest, Telenor Arena, Radisson Blue Park Hotel og Choice Hotel. Eiendommen ligger nesten innerst i Holtekilen og det tar ca. 7 min å kjøre fra Lysaker stasjon.

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak. 

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet. Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Kontakt oss

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9050432902076 breddegrad, 10.6254810497476 lengdegrad